Slavna Meril Strip sa kolegom prošetala crvenim tepihom: Držali se za ruke, pa svi bruje da su u vezi, a oni ovako odbrusili

Jennifer Bloc / INSTAR Images / Profimedia

Glumica Meril Strip i glumac Martin Šort svojevremeno su dobijali posebnu pažnju u medijima zbog njihovog prisnog odnosa i dodira u javnosti.

Naime, dok izvori bliski glumcima tvrde da među njima nema ništa sem prijateljstva, mnogi misle da tu ipak postoji nešto više.

Ovu temu ponovo je pokrenulo njihovo zajedničko pojavljivanje na premijeri lansiranja nove sezone popularne serije "Only Murders", kada su crvenim tepihom prošetali držeći se za ruke.

Faye Sadou/MPI / Capital pictures / Profimedia 
foto: Faye Sadou/MPI / Capital pictures / Profimedia

"Ušli su držeći se za ruke i bili odlično raspoloženi, smejali su se. Bilo je veoma slatko," rekao je Izvor blizak glumcima za strane medije.

Predstavnici za medije, i Meril Strip i Martina Šorta, ponovo su potvrdili da njih dvoje nisu ništa više od dobrih prijatelja, a ovaj glumački duo, kao potvrdu tome, napustio je zabavu odvojeno.

"Mislim da je to prijateljstvo koje uvek raste, ako radite sa nekim i volite tu osobu," izjavio je Martin Šort o odnosu sa Meril Strip, a preneo "Eonline".

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!  Kurir televizija