Prevario ženu u avionu, pa molio ljubavnicu za diskreciju: Muzičar napravio dete drugoj, a ova lepotica je svima pričala da smrdi

Profimedia

Bend Oasis ponovo je na okupu, posle 15 godina. Iste sekunde kada su ulaznice za povratničku turneju kultnog benda puštene u prodaju, nastao je kolaps na mrežama, gde su fanovi morali da čekaju da kupe kartu.

U jeku histerije, u kojoj fanovi plaćajui i više od 12.000 evra da slušaju "Wanderwall" uživo, svi svetski mediji podećaju na skandale koji su pratili braću, nešto više Lijama nego Noela...

Profimedia 
Bend Oasis kreće ponovo na turnejufoto: Profimedia

Lijam Galager je na vrhuncu slave, dok je bio oženjen pevačicom Nikol Eplton, vodio je ljubav u avionu sa koleginicom Lili Alen. "Susret" Lijama i Lili dogodio se 2009. godine, a Lili je u jednom intervjuu rekla da su se na letu za Fidži Rok festival tek upoznali, a potom imali odnos u toaletu aviona.

Lili je rekla da su posle toga otišli u njegovu hotelsku sobu, a Lijam je molio Lili da nikome ne kaže za njihovu aferu:

"Napili smo se u avionu. U nekom trenutku smo Lijam i ja otišli u wc i radili nešto što on nije smeo da radi. U sledećem trenutku smo ležali u krevetu. Nakon što smo sleteli u Tokio, Lijam je rekao 'kakvi su ti planovi danas, zašto ne bi došla u naš hotel', a ja sam rekla 'ok'. Tek sledećeg dana mi je rekao 'Niko ne sme da zna ovo, zbog Nik. Tek tada sam shvatila da je oženjen. Znala sam da je Noel oženjen i znala sam da je Lijam bio u braku sa Petsi Kensit, to je delimično i bio razlog zašto mi se svideo", pričala je Lili Alen.

printscreen YT 
Lijam Galager bio je rkalj skandalafoto: Printscreen YT

Iako je Lijam molio koleginicu da ne priča o aferi, njegova supruga Nikol je šest meseci kasnije otkrila istinu, a Lijam je zamolio Lili da laže njegovu suprugu. Tražio je da kaže Nikol da je njihova noć bila besmislica, a Lili nije ispunila njegovu želju.

Nikol se razvela od Lijama nakon što je otkrila da je imao aferu i dobio dete s američkom novinarkom Lizom Garani, a još jedna žena je imala tu priliku da joj se udvara Galager - udovica Kurta Kobejna, Kortni Lav.

Ona nije želela da bude sa Lijamom koji ju je "startovao" 2000. godine, jer je "imao higijenu seljaka iz 13. veka".

Kortni je u intervjuu za Metro iz 2014. godine, ispričala da joj je Lijam puštao svoj hit "Songbird" u jednom londonskom klubu, a potom je pitao šta misli o njemu.

printscreen YT 
Lijam Galager bio je rkalj skandalafoto: Printscreen YT

"Bio je divan, ali je imao tako loš zadah jer je bio budan celu noć i obrve su mu se spojile na sredini. Pomislila sam kako izgleda kao neki seljak iz 13. veka iz Monti Pajtona. I to sam mu rekla naglas".

Kortni je dodala da Lijam nije bio uvrećen "jer je ionako nije razumeo".

Članovi Oasisa razišli su se 2009., a Noel Galagher napustio je bend neposredno pre nastupa na festivalu u blizini Pariza, rekavši da ‘jednostavno ne može da radi sa Lijamom".

(Kurir.rs/Jutarnji.hr/I.M.)