Pojavio se sa slavnim ocem na crvenom tepihu, pa privukao svu pažnju: Lep je kao lutka, a svi kažu da će biti bolji frajer od tate

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kevin Kostnerovih dana je na 81. Filmskom festivalu u Veneciji gde predstavlja drugi deo svog vestren filma "Horizont: Američka saga – Poglavlje 2“. Ali, sve oči su uprte u njegovog sina Kejdena koji je zasenio slavnog oca.

Kejden Vajat Kostner ima samo 17 godina i najstarije je dete Kevina i njegove poslednje supruge Kristin Baumgartner od koje se nedavno razveo posle 19 godina braka i osim Kejdena imaju još dvoje dece - sina Hejsa (15) i ćerku Grejs (14).

Stefanos Kyriazis / Zuma Press / Profimedia 
foto: Stefanos Kyriazis / Zuma Press / Profimedia

Visok i zgodan

Od oca je nasledio plavu kosu, visok je i zgodan, a sa tatom je prošetao ulicama Venecije i vozio se vodenim taksijem do Lida. Nema devojke koja se nije okrenula za Kejdenom za koga kažu da je lep kao Apolon.

I dok je slavni glumac opušteno šetao u kratkim belim pantalonama, svetlo plavoj majici i udobnim mokasinama, njegov naslednik je odabrao takođe bele ali dugačke panatalone, krem košulju kratkih rukava i patike.

Obojica su noslili naočari za sunce na licu, ali sudeći po reakcijama posebno devojaka više su gledali mladog Kejdena nego Kevina iako je filmska zvezda, piše Srećna Republika.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 
foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kostner je izuzetno blizak sa decom, koja su mu i naveća podrška nakon razvoda od Kristin. Proletos na festivalu u Kanu s njim je bio mlađi Hejs, dok je u Veneciju poveo Kejdena koji je lep kao slika. On ima sve predispozicije da nasledi oca na filmskom platnu, a da li će se to i dogoditi ostaje da se vidi. Mnogi procenjuju da je već sad veći šmeker od oca.

Inače, Kevin Kostner je ponosni otac čak sedmoro dece iz više brakova i vanbračnih veza. On ima već četvoro odrasle dece - Eni (40), Lili (37) i DŽoa (36) sa bivšom suprugom Sindi Silvom, sina Lijama (26) sa bivšom partnerkom Bridžit Runi, kao o troje dece Kejdena, Hejsa i Grej sa Kristin koja ga je ostavila zbog njegovog najboljeg prijatelja.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!  Kurir televizija