Glumca su još 3 devojke optužile za silovanje: Sada se suočava sa 12 optužbi žrtava, zločini datiraju još iz 2013. godine

Los Angeles Police Department / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Holivudski glumac Gabrijel Olds suočava se sa još novih optužbi za seksualni napad samo nekoliko nedelja nakon što je optužen za silovanje.

Gabrijel, 52, poznat po glavnoj ulozi u filmu NCIS: Los Anđeles, navodno je optužen za pet dodatnih tačaka za seksualni napad u ponedeljak 9. septembra. On se sada suočava sa ukupno 12 optužbi za seksualni napad u koje je uključeno šest žrtava, objavio je Los Anđeles tajms.

On je oštro negirao optužbe. Gabrijel je prvi put optužen 19. jula nakon što je nekoliko žena prijavilo njegove navodne zločine policajcima, navodi se u saopštenju za štampu LAPD-a. Sada su se javile još tri žene nakon što su navodno pročitale štampe o njegovom hapšenju u julu. Nove optužbe protiv Gabrijela uključuju silovanje, silovanje onesvešćene osobe i sodomiju.

On se takođe tereti za napad sa umišljajem silovanja, kao i za povredu devojke ili druge značajne osobe. Prema tužiocima okruga Los Anđeles, Gabrielovi navodni zločini datiraju iz 2013. godine.

(Kurir.rs/M.J)