Bred Pit se preporodio pored 29 godina mlađe devojke: Glumac uslikan sa izabranicom, a jedan detalj je odgovor na brojna nagađanja

Jose Perez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nakon festivala u Veneciji, Bred Pitje uslikan u Njujorku sa 29 godina mlađom Ines de Ramon. Fotografije su odmah izazvale lavinu reakcija na društvenim mrežama, a obožavaoci su jednoglasni – Bred Pit izgleda mlađe nego ikad!

BeautifulSignatureIG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
Bred Pit i Ines de Ramonfoto: BeautifulSignatureIG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na iznenađenje mnogih, 60-godišnji Bred Pit se pojavio u nesvakidašnjem izdanju, noseći kombinezon inspirisan Formulom 1. Ovaj modni potez nije bio slučajan, već se direktno vezuje za film koji trenutno snima, u kojem igra bivšeg vozača F1. Beli kombinezon je savršeno isticao njegovu neverovatnu figuru, dok je sportski izgled dodatno istakao mladalačku energiju.

Međutim, pogledi su bili usmereni i na njegovu devojku, Ines De Ramon, koja se odlučila za sportsko-elegantnu kombinaciju. Ines je obukla široke pantalone na pruge uz koje je ukombinovala kratak prsluk istog dezena, a niko nije mogao da skrene pogled sa njenih isklesanih trbušnjaka.

Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia 
foto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Šuškanja o njihovom odnosu sve glasnija, a par navodno planira i bebu. Međutim, mnogi su njen goli stomak shvatili kao želju da stane na kraj nagađanjima o njenoj navodnoj trudnoći. Bilo kako bilo, jedno je sigurno – Bred Pit se pored Ines podmladio, što nije promaklo ni najzagriženijim kritičarima.

Njihov izlazak u Njujorku izazvao je buru komentara, a mnogi se slažu da je Ines, pored svoje mladosti i šarma, unela novu energiju u Bredov život. Da li je ona zaslužna za njegov svež i mladalački izgled ili je to rezultat intenzivnih priprema za novi filmski projekat, ostaje da se vidi.

(Kurir.rs/BlicŽena/M.F)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Ponovna ljubav Brad Pitta i Jennifer Aniston?   MONDO