Brzina, Strast i Ljubav: Novi filmski spektakl ,,Prva klasa – pun gas” u bioskopima od 17. oktobra!

Namenjen svima onima koji vole tople priče o prijateljstvu ali i brzinu, adrenalin i strast. Jedan od retkih domaćih filmova bez nasilja

Džejlan Ibrahimović

Omaž kultnom filmu Nacionalna klasa, sportska melodrama, debitantski film reditelja Aleksandra Miće Popovića koji će kod publike izazvati lavinu emocija.

Namenjen svima onima koji vole tople priče o prijateljstvu ali i brzinu, adrenalin i strast. Jedan od retkih domaćih filmova bez nasilja. Sa fenomenalnom glumačkom ekipom. U svetu u kojem brzina i strast kroje sudbine, dolazi nam film koji pomera granice domaće kinematografije! U glavnim ulogama Rade Ćosić i Miodrag Radonjić kao dva neprikosnovena rivala na trkačkoj stazi - Beba i Nemac.

Njihova opsesija trkama sa legendarnim jugićima vodi ih na put ka osvajanu prestižnog prvenstva, sa snom da zakorače u svet Formule. Ali trka nije jedino što ubrzava njihov puls – na scenu stupa ljubavni trougao koji dodatno usijava atmosferu. Oba vozača zaljubljena su u istu ženu, koju igra Matea Milosavljević. Ova ljubavna zavrzlama dodatno komplikuje njihove odnose, stvarajući napetost koja se oseća u svakom kadru.

Džejlan Ibrahimović  Film Prva klasa stiže u bioskope

Pored Radeta, Mićka i Matee u filmu igraju Andrija Milošević, Nenad Jezdić, Olga Odanović, Ljubomir Bandović, Hristina Popović, Aleksandra Tomić… Među ekipom je i španski glumac Darko Perić, zvezda čuvene Netflix-ove serije La casa de papel, kome je ovo prvi projekat u Srbiji. U filmu igra skauta iz GT3 koji dolazi u prvu klasu Srbije i napravi pravu pometnju među vozačima i timovima koji učestvuju u auto-moto sportu kod nas.

Džejlan Ibrahimović  Omaž kultnom filmu Nacionalna klasa

Spremite se za adrenalinsku vožnju kroz strast, rivalstvo i ljubavnu dramu kakvu niste
očekivali. Ovaj film nije samo još jedna priča, već prava trka ka srcima publike. Budite spremni za spektakl koji dolazi u bioskope u distribuciji Delius Filma. Premijera je zakazana za 15. oktobar u Cineplexx bioskopu u TC Ušće u svih 11 sala.

(Kurir.rs/M.J)

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Jovana Balašević o film Megdan  Kurir