Rekorder je 84-godišnji glumac: Ovi slavni muškarci su postali očevi u poznim godinama, a on je prvo dete dobio u 67.

Predstavljamo vam 10 slavnih muškaraca koji bi mogli biti među najstarijim očevima na roditeljskom sastanku.

A.I.M/BALD / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vest da francuski glumac Vensan Kasel (57) čeka dete s 29 godina mlađom brazilskom manekenkom Narom Baptistom ovih dana iznenadila je javnost. Nara je sretnu vest podijelila na svom Instagram profilu, pokazavši trudnički stomak. Biće to njeno prvo i njegovo četvrto dete.

Christophe Petit Tesson / PA Images / Profimedia  Vensan Kasel i Nara Baptista

Mnoge je ova vest šokirala upravo zbog Kaselovih godina, međutim on nije jedini slavni muškarac koji je postao otac u zrelijim godinama. Štaviše, mnogi od njih kroz godine ne prestaju da dokazuju ​​da su i dalje sposobni da igraju ulogu roditelja. 

Ovo su 10 poznatih ličnosti koje bi mogle biti među najstarijima na roditeljskom sastanku — ako uopšte postoji takav koncept u Holivudu.

1. Elton Džon

Elton je imao 63 godine i približavao se "penziji" kada su on i njegov partner ostvarili san da postanu roditelji 2010. godine. Njihov sin je rođen putem surogat majke, a tri godine kasnije su dobili drugo dete.

EPA Adam Vaughan  Elton Džon

2. Džordž Lukas

Režiser filma „Američki grafiti“ poslednji put je postao otac 2013. godine, sa 69 godina. Njegovo prvo dete rođeno je 1981. godine — ubrzo nakon što je Luka Skajvoker otkrio svoje pravo poreklo, da se podsetimo na manje poznat Lukasov film iz 1980.

Profimedia  Džordž Lukas

3. Klint Istvud

Još jedan legendarni glumac/režiser sa vezom sa Nur Alfalah — iako su, prema rečima Paćinove devojke, njih dvoje bili samo prijatelji. Istvud danas ima 93 godine i dobio je svoje poslednje dete sa 63 godine, i danas ih ima ukupno osmoro.

AP Jordan Strauss  Klint Istvud

4. Bili Džoel

Muzičar je imao 71 godinu kada je njegova četvrta i trenutna supruga, Aleksis Roderik, rodila Remi Ane 2017. godine.

5. Mik Džeger

Džoel i Džeger imaju malo zajedničkog u muzičkom smislu, ali bi mogli da razmenjuju iskustva o roditeljstvu u svojim 70-im, budući da je Džeger dobio svoje poslednje dete sa 73 godine. 2016. godine, Džeger je postao otac sina koga je nazvao Deveraux Oktavijan Bazil Džeger. Takođe je bivši dečko Nur Alfalah, Al Paćinove trenutne devojke.

Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia  Mik Džeger

6. Stiv Martin

U filmu „Jeftinije u dvanaestorici“, Martinov lik ima… pa, 12. dece — ali tek 2012. godine, kada je imao 67 godina, dobio je svoje vlastito dete. Meri Martin rođena je iz njegovog braka sa Anom Stringfield.

7. Džef Goldblum

Iznenađujuće, Goldblum sada ima 70 godina, ali je postao otac svog prvog deteta sa 62 godine. Sinovi River Džo i Čarli ušli su u živote njega i njegove supruge Emili Livingston 2014. godine.

Profimedia  Džef Goldblum

8. Alek Boldvin

Sa 62 godine, Boldvin je dobio svoju najmlađu ćerku sa svojom suprugom Hilari. Glumac sada ima osam potomaka iz dva braka.

POOL / Getty images / Profimedia  Alek Boldvin

9. Robert de Niro

Jedan od najstarijih na ovoj listi je De Niro (81) — čija karijera je uzletela sa novim ulogama u filmovima „Irac“, „Džoker“ i „Amsterdam“, kompenzujući pad iz sredine 2010-ih sa filmovima „Prvi deda“ i „Grudge Match“. Prošle godine je objavio da je dobio sedmo dete sa 35 godina mlađom devojkom Tifani Čen.

Andrew H. Walker/Shutterstock / Shutterstock Editorial / Profimedia  Robrert de Niro

10. Al Paćino

Paćino (84) je takođe prošle godine otkrio da je dobio dete sa kuvajtsko-američkom filmskom producentkinjom Nur Alfalah. Ovo je njegovo četvrto dete.

Profimedia  Al Paćino

(Kurir.rs/Wanted/M.F.)

This browser does not support the video element.

MLADI GLUMAC PROGOVORIO O REAKCIJAMA NA NJEGOVU ULOGU GEJ OSOBE! Đorđe Mišina bio završio u bolnici: Nisam znao šta pričam  kurir televizija