"Ako neko čuva njegove najprljavije tajne, to je ona" Kristina je desna ruka ozloglašeog Paf Dedija, a ono što su radili je gnusno

U optužnici piše kako je Dedi koristio "određene zaposlene", uključujući i visokopozicionirane nadređene, kako bi nastavili, omogućili i zataškali njegovo nasilje i trgovinu ljudima.

JASON SZENES / UPI / Profimedia, MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Reper Šon "Dedi" Kombs, poznatiji kao Paf Dedi, ovih dana je uhapšen, a tereti se za trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije, reketarenje i krivična dela vezana za prostituciju. Reperu su u njegovom domu pronašli brojne materijalne stvari koje bi mogle da posluže kao dokaz, a navodno postoji i jedna osoba koja zna apsolutno sve.

Reč je o šefici osoblja u Combs Enterpriseu, Kristini Koram, koju je on nazvao svojom "desnom rukom". Izvor upućen u federalnu istragu sada je rekao da je ona "glavni manipulator", te da ako neko čuva tajne i zna sve što se događalo u kućama repera, da je to upravo Koram, prenosi New York Post.

Profimedia 

Nadređeni na visokim pozicijama su takođe navedeni u tri tačke optužnice protiv Kombsa. Reper se izjasnio nevinim, ali mu je odbijena kaucija od 50 miliona dolara, te mora da ostatne u pritvoru. Kristina nije bila uhapšena niti osuđena za bilo koje kriminalno delo.

U optužnici piše kako je Dedi koristio "određene zaposlene", uključujući i visokopozicionirane nadređene, kako bi nastavili, omogućili i zataškali njegovo nasilje i trgovinu ljudima. Međutim, isti zaposleni nisu imenovani u dokumentima. Oni su reperu omogućavali seksualne radnje, koje su u dokumentu nazvane "Freak Offs", a koje su uključivale seksualne radnike i "obezbeđivanjima hotelskih soba raznim zalihama, uključujući kontrolisane supstance, bebi ulje, lubrikante, dodatnu posteljinu i rasvetu". Iste zalihe, tačnije razne narkotike i više od 1.000 bočica bebi ulja i lubrikanta, policajci su zaplenili iz njegovih vila ranije ove godine.

London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Brojni sumnjaju da je među tim zaposlenima Koram, koju je 2021. godine Paf Dedi nahvalio putem objave na Fejsbuku. "Ona je bila moja desna ruka poslednjih osam godina i dosledno je dokazala da izvršava stvari. Ne znam kako bih funkcionisao bez nje", napisao je tada.

"Federalci su dobili dokaze iz jako puno izvora, snimaka, poruka - imena, poruka od Kristine Koram", rekao je izvor.

Bellak Rachid/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

U tužbi koju je protiv Dedija podneo Lil Rod u februaru je producent, pravog imena Rodni Džons, Kristinu i Šona je uporedio s Gislejn Maksvel i Džefrijem Epstajnom, ozloglašenim seksualnim prestupnikom i njegovom desnom rukom koja se trenutno nalazi u zatvoru, a koju su optužili da mu je "naručivala seksualne radnice i prostitutke".

Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Rod je naveo i da je Koram naređivala Kombsovim zaposlenima, uključujući batlera, kuvara i sobarice, da nose torbice s kokainom, GHB-om, ekstazijem, bombonama s marihuanom i "roze kokain", a sve kako bi Kombs mogao da konzumira jednu od tih droga u bilo kom trenutku. Producent je tvrdio i da je ona "svesno i namerno učestvovala, počinila, asistirala, podržala i omogućila trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije".

Profimedia 

Osim toga je rekao i da je ona bila ključna u organizovanju i izvršavanju reketiranja unutar firme koju Dedi vodi. U svojoj tužbi je spomenuo i drugog zaposlenog, Stivija Džeja, koji je tražio seksualne radnice koje su učestvovale u "Freak Offs".

Kristina je za Šona počela da radi 2013. godine, a 2020. je došla na poziciju šefice osoblja. "Kristina bi mogla da sarađuje. Ako je pametna, onda hoće", dodao je izvor.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S.)

Bonus video

This browser does not support the video element.

"KAKO NIKADA NIJE ČUO IZRAZ OD SILVANE DO NIRVANE" Voditeljka u neverici jer POZNATI reper nije znao ko je Silvana Armenulić  Kurir televizija