"Bili smo u celibatu godinu dana pre braka, to je najbolje što smo mogli da uradimo" Nakon venčanja sve je prštalo od strasti

Mnogi su se ipak pitali kako to da su se venčali tako brzo, a izgleda da su želeli da u potpunosti konzumirraju sve blagodeti ljubavnog partnerstva

Profimedia

Džastin Biber sa suprugom Hejli venčao se 2018. godine. Ovaj potez je šokirao javnost jer se samo nekoliko meseci ranije pevač rastao od svoje velike tinejdžerske ljubavi Selene Gomez. Od tada, ljubav ovog para je pod lupom javnosti.

PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia  Džastin i Hejli Biber u braku su od 2018. godine

Malo ko je verovao da će njihov brak opstati sve ove godine, te da će čak i zasnovati porodicu. Njihova ljubavna priča po mnogo čemu bila je netipična. Oni su ustanovili neka pravila kojih se oboje moraju pridržavati. Onaj oko intimnih odnosa mnogima je privukao pažnju.

Printskrin/Instagram  Supružnici su nedavno postali i roditelji

Mnogi su se ipak pitali kako to da su se venčali tako brzo, a izgleda da su želeli da u potpunosti konzumirraju sve blagodeti ljubavnog partnerstva. Naime, dogovor je bio da neće imati polne odnose dok se ne venčaju, pa su zato to i učinili. Džastin je bio u celibatu godinu i po dana pre nego što je oženio Hejli kako bi se osećao bliže Bogu. Džastin i Hejli su prisustvovali službama u crkvi Hillsong mnogo pre nego što se Džastin obavezao da će se suzdržavati od seksa.

Profimedia  Suzdržavali su se od intimni odnosa pre braka

U intervjuu za Vog rekao je: "Mislim da seks može uzrokovati mnogo boli. Ponekad ljudi imaju seks jer se ne osećaju dovoljno dobro. Jer im nedostaje sopstvene vrednosti. Žene to rade, a muškarci to rade. Hteo sam ponovo da se posvetim Bogu na taj način jer sam stvarno osećao da je to bolje za stanje moje duše.To je najbolja odluka koju smo ikada doneli. Na taj način ukazali smo poštovanje Bogu. Bog ne zahteva celibat da bi vam nametnuo pravila, već da bi vas zaštitio od bola i tuge. Ja sam bio u celibatu skoro godinu dana, pre nego što sam upoznao Hejli. I smatram da mi je Bog to 'vratio' tako što mi je poslao nju", rekao je pevač.

The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia  Hejli Biber progovorila o intimnim odnosima sa Džastinom

Nakon što je prošao celibat, Hejli je otvoreno govorila o intimnim odnosima, počeviši od omiljene poze u krevetu.

"Naše poze u seksu su uvek različite, ali definitivno izbegavamo misionarski položaj. Volim dogi stajl, ta poza mi je nekako najdraža. Što se tiče stvari koje me uzbuđuju, za mene je to ljubljenje iako može da bude toliko različitih stvari. Obično konzumiramo svoj brak uveče, nismo baš jutarnji tipovi", priznala je manekenka.

(Kurir.rs/M.J)

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

PESMA "DA L TE RADUJE POSVEĆENA" NJOJ, A BR. "33" SIMBOLIČAN NA VIŠE NIVOA! Pevači Filip Mitrović i Marina Tadić o novim pesmama  kurir televizija