Kejt Midlton se vratila kraljevskim dužnostima: Otkriveni detalji, evo kako je izgledala nakon hemoterapije

U javnosti se službeno pojavila dva puta, a tada su mnogi komentarisali da je vidno mršavija. Nedavno je objavila kako je konačno završila sa ovim vidom terapije.

HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton (42) održala je svoj prvi službeni sastanak nakon više od devet meseci pauze zbog borbe s rakom. Kako tvrde izvori, izgledala je zdravo i veselo. 

Na sastanku je razgovarala o svom projektu "Rani razvoj u detinjstvu", a prisustvovali su članovi njenog tima i predstavnici fondacije Rano detinjstvo, piše Daily Mail.

Will Warr/Kensington Palace / PA Images / Profimedia  Kejt i Vilijam nedavno su zajedno objavili snimak u kojem je otkriveno da je princeza završila sa hemoterapijom

Princeza se borila s rakom otpočetka godine te je odlazila na preventivnu hemoterapiju. U javnosti se službeno pojavila dva puta, a tada su mnogi komentarisali da je vidno mršavija. Nedavno je objavila kako je konačno završila sa ovim vidom terapije.

"Poslednjih devet meseci bilo je neverovatno teško za nas kao porodicu. Iako sam završila s hemoterapijom, moj put do izlečenja i potpunog oporavka je dug i moram nastaviti iz dana u dan. Međutim, veselim se povratku na posao i obavljanju nekoliko javnih angažmana u nadolazećim mesecima", istakla je Kejt.

Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia  Kejt Midton obradovala je javnost kada se pojavila na Vimbldonu

Podsetimo, Kejt i Vilijam do nedavno su uživali u letnjem odmoru. Par je boravio u Balmoralu na godišnjem odmoru s ostatkom porodice te su uživali u poslednjim zajedničkim trenucima pre nego što su se njihova deca vratila u školu.

(Kurir.rs/ Story.hr/M.J)

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Princ Filip i princeza Danica u Hramu Svetog Save  Kurir