Ćerka Brusa Vilisa otkrila nove detalje o njegovoj bolesti: "Teško je, ima bolnih dana i znam da je ponosan na mene"

On se povukao iz javnosti zbog borbe sa afazijom i demencijom. Sada je njegova ćerka Talula otkrila pojedinosti o zdravstvenom stanju u kojem se on nalazi.

Instagram/TalulaWilis

Holivudski velikan Brus Vilis je uslikan tokom vožnje autom u Kaliforniji, nakon dužeg vremena. On se povukao iz javnosti zbog borbe sa afazijom i demencijom. Sada je njegova ćerka Talula otkrila pojedinosti o zdravstvenom stanju u kojem se on nalazi.

Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia  Najnovije fotografije Brusa Vilisa

Talula je dala novosti o zvezdi filmova "Umri muški" u jutarnjem ćaskanju i informativnom programu rekavši:

On je stabilno, što je u ovoj situaciji dobro. I teško je, ima bolnih dana - ali ima toliko ljubavi. I to mi je zaista pokazalo da nijedan trenutak ne uzimam zdravo za gotovo i zaista mislim da bismo bili najbolji prijatelji. Zaista mislim da je veoma ponosan na mene", rekla je Talula, prenosi Dejli Mejl.

Printskrin  Ćerka Brusa Vilisa progovorila o njegovom zdravstvenom stanju

Takođe je naglasila važnost da bude u ovom trenutku i da bude prisutna sa svojim ocem. Talula je takođe govorio o autizmu nakon što joj je dijagnostikovan prošle godine u 29. godini.

„Dugi niz godina su mi postavljali pogrešnu dijagnozu, tako da sam tek sa 29 dobila dijagnozu, što je veoma česta pojava, posebno za odrasle žene…Ja sam veoma funkcionalan autista, a moje borbe su više u senzorima, tako da sam veoma osetljiv na svet, i ljudi pre pretpostavljaju da je to komunikacija.“

Zvezda je takođe otvorila svoje iskustvo u dobijanju dijagnoze.

Bilo je veoma emotivno. Bilo je olakšanje. Ako budem iskren, zaista sam mrzela sebe, i mislila sam da sam veoma slomljena, pa da naučim da su delovi mene za koje sam osećala da su bolesti ili da su pogrešni ili jednostavno previše za ovaj svet zapravo u redu, i da samo zahtevaju možda malo više alata", rekla je glumčeva ćerka.

(Kurir.rs/M.J)