Pogledajte prelepu Penelope Kruz u kalendaru 2013.
Foto: Campari Group

Četrnaesta Kampari zvezda

Pogledajte prelepu Penelope Kruz u kalendaru 2013.

Stil -
Atraktivna španska glumica zablistala je na fotografijama Kristijana Šulera kao četrnaesta zvezda Kamparijevog kalendara
1 / 11 Foto: Campari Group

Zaštitno lice Kamparijevog kalendara za 2013. godinu postala je prelepa glumica i dobitnica Oskara Penelope Kruz. Zidove širom sveta krasiće ne samo njeno prelepo lice već i savršena figura.

Kalendar za ovu godinu prikazuje četrnaestu Kamparijevu zvezdu kroz 13 živopisnih snimaka, koji se vezuju za intrigantna i mistična sujeverja, kao što su crne mačke, razbijena ogledala ili prolazak ispod merdevina.

Poznata španska glumica krenula je stopama koleginica Mile Jovović, Džesike Albe, Eve Mendez, Olge Kirilenko i mnogih drugih dama koje su se slikale za Kamparijev kalendar.

Noseći prelepe haljine crvenih boja i cipele najpoznatijih modnih kuća, poput Monik Lulije i Salvatore Ferragamo, kao i Šopar nakit, Penelope blista na svakoj slici.

Proslavljeni modni fotograf Kristijan Šuler fotografisao je četrnaesto izdanje Kampari kalendara. Poznat po tome što gaji ljubav prema nadrealnim slikama, Kristijan je svojim stilom fotografisanja savršeno snimio teme kalendara.

Kampari kalendar 2013. se neće prodavati, već će se u ograničenom izdanju od samo 9.999 primeraka distribuirati prijateljima Kamparija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track