Da li Oppo sprema iznenađenje? Telefon sa trostrukim preklopom u planu
Foto: Shutterstock

Tech News

Da li Oppo sprema iznenađenje? Telefon sa trostrukim preklopom u planu

Tech -

Oppo-ov fokus je na Find X8 seriji koja se očekuje u oktobru. Međutim, sklopivi pametni telefoni su u poslednje vreme bili u centru pažnje sa proizvođačima kao što je Tecno koji pokazuju trostruki sklopivi pametni telefon. Ne želeći da propusti žurku, Oppo je podelio render sopstvenog uređaja za trostruko preklapanje.

Render je na Weibo-u podelio Džou Jibao, menadžer proizvoda za Oppo Find N seriju. Render prikazuje uređaj u rasklopljenom stanju sa ekranom sličnim onom na tabletu veličine najmanje 10 inča - 25cm.

OPPo
foto: Zhou Yibao

Tu je i pogled na zadnji deo, iako delimično prekriven, i pokazuje deblju šarku na jednoj strani i drugu tanju šarku. Pretpostavljamo da se deo sa tanjim šarkama savija prema unutra, dok se deo sa debljom šarkom savija napolje, tako da korisnici mogu da koriste telefon u presavijenom stanju. Slika takođe pokazuje da telefon ima poleđinu nalik koži.

Ostali detalji uključuju dugme za napajanje sa leve strane, dok je taster za jačinu zvuka sa desne strane. Okviri su takođe prilično tanki što nije neobično za render. Zanimljivo je da ikone na ekranu uključuju brojne Apple aplikacije kao što su Safari, HomeKit i Find My, pored Googleovih.

aplikacije, Fejsbuk, Gugl, Instagram, Tviter
foto: EPA

Iako nema informacija o tome kada i da li će Oppo objaviti telefon sa tri preklopa, OnePlus Open ($1,399 na Amazonu) je i dalje fantastičan izbor za svakoga ko želi da kupi sklopivi telefon.

Takođe nedavno je Richard Yu, izvršni direktor kompanije Huawei, otkrio da se kompanija sprema da lansira svoj prvi trostruko sklopivi pametni telefon. Uređaj ima dve šarke i tri panela, što mu omogućava da se rasklopi u ekran veličine tableta. Tecno je takođe nedavno otkrio svoj trostruko sklopivi koncept preko Youtube-a. Sada se čini da OPPO želi da uđe u trku.

Huawei, Huawei Mate XS
foto: Shutterstock

Ovaj uvod može naglasiti posvećenost kompanije da nastavi sa svojim preuzimanjem na tržištu sklopivih pametnih telefona jer se konkurencija za ove uređaje donekle intenzivirala u poslednjih nekoliko meseci.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track