Huawei ponovo impresionira mogućnostima izbora
Kako je velika estetska raznovrsnost zaštitni znak Huawei pametnih satova, i Huawei Watch GT 5 serija donosi širok spektar nijansi i premium materijala kao što su titanijum i nanokristalna keramika, tako da vrlo lako možete pronaći onaj koji se najbolje uklapa uz vaš stil – od muških modela tu su plava i crna varijanta, a dame mogu da biraju između zlatne, bele, plave i crne. Na današnjem testu našao se muški model Huawei Watch GT 5 u standardnoj varijanti sa prečnikom 46mm, koji već na prvi pogled obećava nešto drugačije i posebno.

Savršen balans elegancije i funkcionalnosti
Prvo što osvaja kod ovog modela jeste dizajn. Naime, Huawei Watch GT 5 nastavlja sa elegantnim, inovativnim dizajnom prethodnih izdanja ove serije, dok ujedno unapređuje elemente dizajna za veći utisak prestiža i elegancije. Plavi kaiš testiranog Huawei Watch GT 5 modela kreiran je od recikliranog kompozitnog materijala, što je veliki plus za one koji vode računa o ekologiji.
Takođe, udobnost i estetika idu zajedno kada je u pitanju Huawei Watch GT 5 serija. Kaiš ovog modela je izuzetno mekan i udoban, savršeno leži na ruci, a inovativni EasyFit 3.0 dizajn na interfejsu kaiša korisnicima olakšava zamenu kaiša u skladu sa njihovim preferencijama i potrebama.
Iako izgleda elegantno, Huawei Watch GT 5 je dovoljno praktičan da ga nosite kako na posao, tako i u teretanu.

4168b174-f8c5-42ea-b2fe-d13b6be4cdca(1).jpeg
Promo 

Funkcija za trčanje i biciklizam – pratnja za svakodnevni trening
Što se tiče funkcija za trčanje i biciklizam, sat izuzetno pouzdano podržava sportske zamisli. Sunflower Positioning System unapređen je za preciznije praćenje rute, uz algoritam koji prati aktivnost korisnika i prilagođava antenu za optimalan prijem signala, što unapređuje preciznost praćenja rute, distance i tempa. Sa druge strane, RouteDraw funkcija omogućava korisnicima da kreiraju grafike svojih ruta i dele ih na društvenim mrežama, dok Outdoor Sports Mode pruža celokupnu mapu u boji sa prikazom okoline i navigacijom – idealno za aktivnosti na otvorenom poput planinarenja i biciklizma. Sat takođe sadrži inteligentno praćenje trčanja koje analizira formu trčanja i daje savete za poboljšanje performansi i smanjenje rizika od povreda.
Posebno je praktično i korisno što sve podatke možete lako pratiti na ekranu, a aplikacija Huawei Health daje kompletan pregled performansi posle svakog treninga. Bez obzira da li trčite po parku, vozite bicikl van grada ili ste izabrali neku drugu sportsku aktivnost, Huawei Watch GT 5 je pouzdan saputnik u svim fitness izazovima.

Huawei TruSense sistem – briga o zdravlju na dlanu
Huawei Watch GT 5 dolazi sa najnovijim TruSense sistemom za praćenje zdravlja. Uz šest ključnih unapređenja – preciznost, brzina, sveobuhvatnost, skalabilnost, otvorenost i fleksibilnost – TruSense sistem poboljšava praćenje sportskih i zdravstvenih parametara.
Uz tri ključna unapređenja – dizajn višeregionalnih optičkih puteva, arhitektura višestrukih optičkih puteva i tehnologija zatamnjivanja stakla – TruSense sistem garantuje profesionalnost, tačnost i sveobuhvatnost u praćenju zdravstvenih podataka. Huawei Watch GT 5 tako postiže visok nivo preciznosti u praćenju vitalnih znakova, poput pulsa, nivoa kiseonika i respiratorne stope, i to u svim uslovima, čak i tokom sna ili na visokim nadmorskim visinama.
Ove funkcije su lako dostupne na satu i aplikaciji Huawei Health, što omogućava bolji uvid u vaše zdravstveno stanje i napredak u fitnesu.

Moćna baterija i pametne funkcije koje će vam olakšati svakodnevicu
Huawei Watch GT 5 je privukao posebnu pažnju i što se tiče baterije koja traje do 14 dana, što je veliki plus posebno za sve one koji su stalno u pokretu. Pored toga, sat podržava pametna obaveštenja i kompatibilan je sa Android i iOS uređajima, pa se lako povezuje sa telefonom bilo kog tipa.

Da li je Huawei Watch GT 5 vaš sledeći pametni sat?
Ako tražite sat koji kombinuje stil i funkcionalnost, onda je Huawei Watch GT 5 definitivno savršen izbor. Sa luksuznim dizajnom, bogatim funkcijama za praćenje zdravlja i sporta, kao i baterijom koja traje danima, Huawei Watch GT 5 nudi sve što vam je potrebno, bilo da se bavite nekim sportskim aktivnostima ili tražite stilski dodatak za svakodnevni život.

Promo