THE FIRST DESCENDANT OBARA REKORD: Uprkos velikim problemima sa serverom, igra je donela ogroman uspeh

Youtube Printscreen, D.M.

Uprkos problemima pri lansiranju, do sada je The First Descendant bio ogroman uspeh za Nexon Games pošto igra ušla u svoj prvi vikend objavljivanja.

Biće interesantno videti kako igra napreduje dugoročno, ali za sada, Nexon je samo na talasu uspeha jer je već dostigao impresivne brojke za novi IP.

Youtube Printscreen, D.M. 
foto: D.M., Youtube Printscreen

Prema Steamdb-u, The First Descendant je 4. jula zabeležio najveći broj istovremenih igrača svih vremena, sa 239.513. Ova cifra je viša od Warframe-ovog maksimuma od 189.837, a manje od 80.000 od vrha Destiny 2 od 316.750. Takođe je usledio nakon problema sa serverom ranije tokom dana, a to je veliki praznik u SAD-u.

THE FIRST DESCENDANT OBARA REKORD: Uprkos velikim problemima sa serverom, igra je donela ogroman uspeh  Youtube

Biće zanimljivo videti da li će The First Descendant moći da održi zamah i da se suprotstavi naslovu kao što je Destiny i Warframe kao trećeg glavnog strelca za looter-shooter. Nexon Games nije strano kreiranje uspešnih naslova sa servisima uživo, a neke od igara koje datiraju iz ranih 2000-ih su i danas aktivne.

Ako niste uskočili u najnoviju looter shooter, sada je pravo vreme da to proverite. Kao novajlija u žanru, jako je zabavna, kako pozitivni komentari, tako i negativni se nižu. Ako jedva čekate da zaronite u narednim nedeljama i mesecima u avanturu, ovo je igra za vas.

Youtube Printscreen, D.M. 
foto: D.M., Youtube Printscreen

Takođe na X mreži tim se oglasio objavom da su došli do 10 miliona igrača za 7 dana:

- Došli smo do 10 miliona potomaka za samo 7 dana! Hvala vam svima na ogromnoj podršci i ljubavi. To nam znači sve. Daćemo sve od sebe da vam donesemo sjajna iskustva. Jedva čekam da zajedno