BLIŽI SE 1. SEPTEMBAR: Sitnice koje će OBRADOVATI i MOTIVISATI decu pred polazak u ŠKOLU!

promo

Povratak u školu je uzbudljiv trenutak za svako dete, ali može doneti i pomalo stresa, posebno kada se radi o prilagođavanju na nove obaveze i okruženje. Savršen način da im ovaj period učinite zabavnijim i kreativnijim jeste poklon koji će im omogućiti da iskažu svoju maštu i umetničke veštine. 3D papirna figuraje idealan poklon za početak školske godine, jer spaja igru i učenje na inovativan način.

Ova figura dolazi u različitim motivima, od lavova i papagaja do raketa i meseca, pružajući detetu priliku da izrazi svoju kreativnost dok sastavlja svoj omiljeni motiv. Montiranje figure je jednostavno, a proces stvaranja pruža sate zabave i zadovoljstva. Osim toga, finalni proizvod je savršena dekoracija za dečiju sobu ili radni kutak, što će dodatno motivisati dete kada uči i radi domaći, jer će se ponositi svojim radom.

U vremenu kada se mnogo pažnje posvećuje digitalnim sadržajima, 3D papirna figura pruža osvežavajući povratak jednostavnoj i klasičnoj zabavi koja podstiče razvoj motorike, pažnje i strpljenja. Kako se bliži povratak u školu, ovo je sjajan način da obradujete dete nečim što nije samo zanimljivo, već i edukativno. Poručite motiv detetove omiljene životinje OVDEili pozivom na 011/6 888 999 koliko danas, jer do početka škole nije još puno preostalo.

promo 
foto: Promo
promo 
foto: Promo
promo 
foto: Promo
promo 
foto: Promo

Poklanjanjem ove figure za početak školske godine, roditelji i rodbina mogu pomoći detetu da se oseća posebno i motivisano, dok istovremeno grade pozitivan stav prema učenju i stvaranju. Pored toga, ove figure su takođe odličan način da se deca udalje od ekrana i fokusiraju na kreativnu igru, što doprinosi njihovom celokupnom razvoju.

Uz povoljne cene i širok izbor motiva, 3D papirna figura je pristupačan i jedinstven, originalan poklon koji će svako dete obožavati. Omogućite svom mališanu da započne školsku godinu sa osmehom i osećajem postignuća zahvaljujući ovom fantastičnom poklonu! Poručite motiv detetove omiljene životinje OVDEili pozivom na 011/6 888 999 koliko danas, jer do početka škole nije još puno preostalo.

Promo