Ljudi često govore o sporim i neljubaznim konobarima, ali niko se ne zapita kako je njima ustvari i s kakvim sve gostima imaju posla.

Zaposleni u restoranima olakšali su dušu i podelili svoja najgora iskustva s gostima iz pakla.

"Ljudi koji rade u restoranima hrabriji su od marinaca. Pozdravljam vas! Rad u trgovini je pakao, ali hrana… to je još sto puta gori pakao. Ja nikad ne bih mogao, udavio bih nekoga", počeo je raspravu jedan korisnik Tvitera, a drugi su se nadovezali.

"Konobarenje mi je najgori posao koji sam ikad radila. Jedna žena je prigovarala kako njen šejk nije napravljen kako treba. Ja sam ga samo prelila u drugu šolju i zamenila slamku. Rekla je da je tada bio mnogo bolji. Smeh", napisala je jedna korisnica društvenih mreža.

profimedia0290278450.jpg
Profimedia 

"Juče je žena naručila dijetalnu kolu. Ja sam je lično natočila, tako da znam da je bila dijetalna. Kad sam joj donela na sto, rekla je: "Ovo je klasična kola, preslatka je." Vratila sam se natrag i donela joj novu dijetalnu kolu, koja je odjednom bila dobra. Ne razumem", napisala je zbunjena konobarica.

"Bio je tip koji je komentarisao kako salata ima ukus kao da je izvučena iz torbe. Rekao sam mu: "Da, vrt nam danas ne radi", zbog čega sam posle imao problema", priznao je jedan tviteraš. Nekoliko njih se požalilo na starije goste, koji nemaju pametnijeg posla nego konobarima da zagorčavaju život.

"Bila je neka starija žena koja je prigovarala jer je hrana došla prebrzo, a ona još nije bila gladna. Vratila je narudžbu i onda smo joj napravili novo jelo 15 minuta posle", glasila je još jedna ispovest.

profimedia0303187018.jpg
Profimedia 

Kurir.rs/K.Đ/Net.hr, Foto: Profimedia