MILIJARDER REZERVISAO CEO RESTORAN SA 3 ZVEZDICE, OSOBLJE SE POLOMILO OKO NJEGA: Došao i uradio stvar koja je sve RAZBESNELA!
Poznati španski kuvar Hordi Kruz, čiji restoran ABaC u Barseloni nosi tri Mišlinove zvezdice, prisetio se anegdote sa Bilom Gejtsom koja je njega i čitavo osoblje restorana ostavila bez reči.
Prisetio se toga gostujući u emisiji "Planeta Calleja".
"Pre nekoliko godina Bil Gejts je došao u restoran. S njim je došlo njegovih 25 telohranitelja, pratnja... Bil je rezervisao ceo restoran samo za njih. Pripremili smo sve najbolje za njega. I znate li što je Bill uradio? Naručio je dijetalnu Koka kolu i vratio se u svoj privatni avion", ispričao je Kruz voditelju Hesusu Kaleji.
"Ništa nije probao?" čudio se voditelj.
"Ništa", odgovorio je kuvar koji je zbog Gejtsa na dva dana blokirao rezervacije u restoranu. Gejtsov potez ga je razbesneo, kao i njegovo osoblje koje je odradilo detaljnu pripremu da milijardera i njegovu pratnju sve dočeka besprekorno.
"Morate li stvarno da zatvorite čitavo jedno mesto da biste popili Koka kolu?" zapitao se kuvar, prenosi Index.
Inače, u restoranu ABaC degustacijski meni košta 295 evra. Gejts je poznat po tome da se već godinama zalaže za održiviji prehrambeni sistem. Podržava mesne alternativne marke kao što su "Beyond Meat", "Impossible Foods" i "Upside Foods".
(Kurir.rs)
Bonus video:
VUČIĆ RAME UZ RAME SA SVETSKIM LIDERIMA: Predsednik na Samitu Evropske političke zajednice o ozbiljnim izazovima i sukobima sa kojima se suočava ceo svet (FOTO)