Olakšajte dušu!

Da li za vas važi - "veruj, ali proveravaj", ili se potpuno predate osećaju poverenja koje imate u vezi ili braku?

Zašto danas ne možemo da odvojimo pojmove "ljubav" i "prevara".

Pozivamo vas da u komentarima, potpuno anonimno, podelite sa nama kako ste se sve "dovijali" da špijunirate svoje partnere. Najzanimljivije komentare ćemo objaviti u sklopu ovog članka. Još jednom, napisani komentari biće anonimni, čak iako ste registrovani korisnik.

Ko je hrabar da prizna!

Evo nekih od zanimljivijih priznanja:

"Preko godinu dana nije znala da mi je konobar iz kafića u kom je stalno bila dobar drug, svačega se naslušao, preneo šta treba a ja sam davao dobar bakšiš"

"Kada sam posumnjala da me muž vara išla sam na staromodne načine kontrole i pretresala džepove.... Svašta sam tu našla, račune, kondome, čak i neke lascivne poruke.... 7 godina sam već u drugom, srećnom braku i samo mi je žao što ranije nisam krenula da "špijuniram""

"Napravila sam lažni profil i objavljivala sve što voli dok mi nije odgovorio na story i naravno rekao da je solo."

"Drugar je platio privatnog detektiva za ženu, na kraju je ispalo da svuda ide sa drugaricom, i samo drugaricom... a na kraju, da joj nije drugarica....ako me razumete..."

Pišite u komentarima vaša iskustva i čitajte ispovesti drugih

Naravno, napominjemo da su poverenje i poštovanje tuđe privatnosti osnove svakog zdravog odnosa, stoga su ovi primeri samo slabosti, kojima smo svi ponekad skloni. Svrha ovog članka je isključivo zabava i razonoda.

Volite se i verujte jedni drugima!