Prvi puni Mesec, prema astrolozima, očekuje se 22. juna na drugom stepenu znaka, a potom će sledeći stići 24. jula, već na 30 stepeni. To implicira da se svemir marljivo fokusira na sve za šta je odgovoran znak Jarca: status, karijeru i društvenu ulogu. To uključuje odluke vezane za brak i razvod, napuštanje ili promenu karijere, dobijanje državljanstva i slično.

Zanimljivo je da je Jarac znak koji se nalazi tačno na stecištu karmičkih čvorova u Ovnu i Vagi, što znači da će se u trenucima punog Meseca 22. juna i 24. srpnja na nebu formirati aspekt Velikog krsta.

foto: Shutterstock

Doneće situacije koje će nam potpuno promeniti život, kao da ćemo svi biti "izbačeni" na raskršću, a tokom ovog meseca moraćemo gotovo dva puta da promenimo smer.

5 znakova na koje će ovaj astro fenomen najviše uticati:

Ovan

foto: Profimedia

Dva puna Meseca će poput munje "pogoditi" vaš sektor životnih i statusnih ciljeva. To znači da možete da donosite odluke koje se odnose na vaš status veze (brak i razvod), kao i to gde ćete nastaviti svoju karijeru. Vaš vladar u trenucima punog Meseca će uticati na ono što se događa.

Dakle, 22. jun biće u znaku Bika, a događaji će biti vezani za pitanje finansija. I po drugi put, 24. jula, Mars u Blizancima spojiće se s Jupiterom, naznačujući putovanje ili trening koji će direktno uticati na vašu karijeru.

Rak

foto: Profimedia

Pitanja vašeg ličnog života zabrinjavaće vas celo leto, jer će u sektoru vašeg partnera biti čak dva puna Meseca. Moguće je da prvo odaberete jednu osobu, a onda se nešto promeni pa se predomislite.

Štaviše, u vreme punog Meseca u vašoj karti će se formirati i aspekt Velikog krsta, što znači da će odluka biti vezana za vaše mesto stanovanja i status. Nekima će dvostruki pun Mesec doneti razvod ili velike promene u ljubavi.

Vaga

foto: Profimedia

Pun Mesec se pojavljuje u vašoj karti u aspektu Velikog krsta prema vašem Suncu, što ukazuje na teške događaje u porodici. Možete da promenite mesto stanovanja ili će doći do velikog preuređivanja unutar zidova vašeg doma.

Situacija takođe može da se odnosi na vašu svrhu u životu, kao da potpuno preispitujete smer svoje sudbine. Na primer, odlučite da se vratite na sadašnji posao i odlučite da živite od novca koji dobijete od iznajmljivanja stana. Takođe je verovatno da će se nešto važno dogoditi vašim roditeljima.

Jarac

foto: Profimedia

U trenucima punog Meseca formiraće se Veliki krst s vašim znakom, što govori o sudbonosnim odlukama s vaše strane.

Najverovatnije ćete odlučiti nešto vezano za odnose i mesto stanovanja, jer će čvor budućnosti u ovom trenutku biti u sektoru porodice i nekretnina. Takođe je verovatno da će vam u ovom trenutku biti važno da dobijete neku vrstu dokumenta (pasoš, potvrdu).

Ribe

foto: Profimedia

U trenucima punog Meseca njegov dispozitor Saturn biće u vašem znaku, što znači da ćete osetiti svu važnost i karmičnost događaja. Verovatno najvažnije stvari će se dogoditi u vašem okruženju, od otpuštanja celog tima do donošenja odluke u vezi. Na primer, vaš prijatelj može da vam prizna svoja osećanja, što će na kraju značajno promeniti vaše planove za budućnost. Verovatno na ove datume možete saznati za trudnoću, jer se pun Mesec pojavljuje na osi dece i ljubavi.

(Kurir.rs/ Glossy/ L. S.)

Bonus video:

Kurir televizija "DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU!" Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN