FUDBALER FOTOGRAFISAN SA LJUBAVNICOM NAKON UTAKMICE: Manekenka ga ODVUKLA U SOBU pa prodala fotografije, njegova ŽENA SVE SAZNALA!
Foto: Instagram Celia Kay

PUČE BRUKA

FUDBALER FOTOGRAFISAN SA LJUBAVNICOM NAKON UTAKMICE: Manekenka ga ODVUKLA U SOBU pa prodala fotografije, njegova ŽENA SVE SAZNALA!

Zanimljivosti -

Francuski fudbaler Olivije Žiru na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu brani boje svoje reprezentacije. Iako je veoma popularno ime u svetu fudbala zbog veština koje pokazuje na terenu, njegov ljubavni život pun je skandala.

Olivije je u braku od 2011. godine sa Amerikanom Dženifer (38) sa kojom je dobio četvoro dece. Fudbaler je više puta naglasio da ne bi imao takvu karijeru da supruga nije bila uz njega, koja je poznata po tome da se trudi da svoj život drži daleko od očiju javnosti, tek povremeno okači neku sliku na društvene mreže.

Olivije Žiru bio je u centru skandala 2014. godine
Olivije Žiru bio je u centru skandala 2014. godinefoto: Reuters

A onda, nakon ove silne ljubavi bio je glavni akter skandala o kojem je brujao ceo svet. Naime, 2014. godine Žiru je imao aferu sa atraktivnom Selijom Kej i to nije uspeo da sakrije. Noć sa Kej je proveo u svojoj sobi u hotelu "Four Seasons" u četvrti u Istočnom Londonu, i to uoči meča Arsenala sa klubom "Crystal Palace", na kom s odneli pobedu.

Selija Kej umalo nije uništila reprezentativcu Francuske brak
Selija Kej umalo nije uništila reprezentativcu Francuske brakfoto: Paul Morigi / Getty images / Profimedia

U početku je fudbaler sve poricao, dok manekenka sve nije dokazala, objavivši sliku Olivija u donjem vešu iz njegove hotelske sobe. Kako se afera desila pred važnu utakmicu, sportisa je i novčano kažnjen od strane svog kluba s više od 200.000 funti.

Nakon što su internet preplavile fotografije, on se i javno oglasio na društvenoj mreži:

"Izvinjavam se svojoj supruzi, porodici i prijateljima, svom menadžeru, saigračima i navijačima Arsenala, sada moram da se borim za svoju porodicu i za svoj klub i da dobijem oproštaj. Ništa drugo nije važno u ovom trenutku", napisao je on na tadašnjem Tviteru, današnjoj X mreži.

Ma koliko su svi mislili da će ovo biti kraj fudbalerovog braka, žena mu je sve oprostila. Kada je nastupao na Svetskom prvenstvu u Kataru, ona mu je bila najveća podrška na tribinama i sa njim prošla kroz sve uspone i padove.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track