KRISTIJANO RONALDO UVEK LAKIRA NOKTE I TO OVOM BOJOM: Sada je otkriveno ZBOG ČEGA, a razlog nema veze sa MODOM!
Foto: Instagram

kako da ne primetite

KRISTIJANO RONALDO UVEK LAKIRA NOKTE I TO OVOM BOJOM: Sada je otkriveno ZBOG ČEGA, a razlog nema veze sa MODOM!

Zanimljivosti -

Jedan od najboljih svestkih fudbalera Kristijano Ronaldo veoma brine o svom izgledu i fizičkoh spremnosti. Osim što radi na mišićima, poznati Portugalac vodi računa o tome da je uvek stilizovan. Neki bi rekli da u tome čak i preteruje.

Sada su sportistini fanovi primetili nešto veoma zanimljivo na njegovom telu što je postala praksa. Naime, Kristijano uvek na noktima ima crni lak za nokte. Mnoge je zanimal oda li je to deo nekog novog modnog trenda ili je u pitanju neki sasvim drugi razloga.

Naime, Ronaldo je objavio sliku nakon vežbanja sa svojim 13-godišnjim sinom Kristijanom juniorom na Instagramu. Otac i sin su pozirali u svojoj luksuznoj kućnoj teretani.Ali objava je postala viralna upravo zbog tog crnog laka na nogama.

Brojni korisnici ostali su zbunjeni, pitajući se zašto bi fudbaler stavio crni lak na nokte, ali razlog za to je neverovatan.

Ispostavilo se da su fudbaleri neverovatno osetljivi na gljivične infekcije oko noktiju na nogama jer svakodnevno provode sate i sate znojeći se u kopačkama. Ronaldo tako lakira nokte na nogama kako bi ih zaštitio od gljivica i bakterija. I nije jedini koji redovno to radi kako bi zaštitio nokte na nogama.

(Kurir.rs/24sata/M.J)

Bonus video:

02:15

DUŠKO SE TRUDI SVIM SILAMA DA MI OTEŽA ŽIVOT JK frapirala: On je života greška! Fudbaler odgovorio citatom nobelovca, ŠOK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track