OVO JE NAJZGODNIJA BESKUĆNICA ZA KOJOM MUŠKARCI LUDE: Ovako izgleda njen život bez krova nad glavom, a evo kako je OSTALA NA ULICI
Foto: gucciqueenofbne/Instagram

ZANIMLJIV PLAN

OVO JE NAJZGODNIJA BESKUĆNICA ZA KOJOM MUŠKARCI LUDE: Ovako izgleda njen život bez krova nad glavom, a evo kako je OSTALA NA ULICI

Zanimljivosti -

Emili Veb je samoproglašena 'najzgodnijom beskućnicom u Australiji' jer koristi svoj atraktivan izgled, a ne svoju veliku zaradu da bi sebi obezbedila krov nad glavom.

Ova lepotica je iskreno otkrila da je postala beskućnica ali da ima pametan trik kako da pronađe mesto za život. Emili Veb (25) iz Australije, doduše, „nije briga“ što je bez stalnog krova nad glavom. Plavokosa bomba se našla bez bezbednog mesta uprkos tome što je mogla da isplaćuje 1.000 australijskih dolara nedeljno na kiriju.

Emili je najzgodnija beskućnica na svetu
Emili je najzgodnija beskućnica na svetufoto: https://www.tiktok.com/@emwebbily

Naime, Emili je smislila plan da uštedi na kiriji i sve se svodi na to da bude 'najzgodnija beskućnica u Australiji' (ili bar tako kaže). Emili, koja je takođe kreator sadržaja za odrasle, rekla je da se okrenula aplikaciji za sastanke Hinge kako bi se oslobodila spavanja u automobilu. To je zato što u aplikaciji pronalazi tipove kojima ne govori o svojoj nevolji.

@emwebbily So far so good thank you so so much for everyone who has DMd me offering to help I am so so grateful I love you all #emwebbily #homeless #goldcoast #prettyprivilege ♬ original sound - Em 👹

„Ne mogu da verujem da sam sve ovo vreme trošila novac na kiriju. Životni savet - Ako si zgodan, nikada ne plaćaj kiriju“, rekla je ona za Nevs.au.

Emili je nastavila: „Koristila sam aplikacije za sastanke i pronalazila smeštaj kod različitih momaka, i to ide iznenađujuće dobro. Obično im ne kažem. Ne želim da vršim pritisak ni na koga. Ne pominjem da sam beskućnik i ne mislim da izgledam kao beskućnik", kaže ova lepotica.

@emwebbily And then someone waved at me in the parking lot! #emwebbily #homeless #goldcoast #kfc ♬ original sound - Em 👹

Kako dalje objašnjava, ona nije usamljena i bez prijatelja, samo ne želi da im bude na teretu. Ipak, nema problem kada su u pitanju potpuno nepoznati muškarci.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

02:50

MUVALI SU ME MOĆNICI IZ SAMOG VRHA! Starleta otvorila dušu: On me je kontrolisao konstantno, a evo ko NAJBOLJE VODI LJUBAV!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track