STAVILA VENTILATOR DA SE RASHLADI, A ONDA USLEDILO IZNENAĐENJE: Ženu nakon par trenutaka dočekao neverovatan prizor u dvorištu
Foto: Profimedia

video

STAVILA VENTILATOR DA SE RASHLADI, A ONDA USLEDILO IZNENAĐENJE: Ženu nakon par trenutaka dočekao neverovatan prizor u dvorištu

Zanimljivosti -

Letnje temperature pravi su izazov kako za ljude, tako i za životinje. Mnogi se služe raznim trikovima ne bi li se bar malo rashladili, a neki su posve genijalni.

vrućina, leto, žega, tropske temperature, vrelina
foto: Zorana Jevtić

Jedna žena iz Teksasa postala je pravi hit na mrežama, nakon što je podelila svoje iskustvo sa rashlađivanjem. Ona je postavila ventilator u dvorištu ne bi li se bar malo rashladila dok uživa na terasi.

Međutim, nakon par trenutaka suočila se sa pravom invazijom veverica, koje se poput ljudi, takođe bore sa paklenom teksaškom vrućinom. Ona je odlučila da se uz pomoć supruga pobrine za njihovo preživaljavanje.

Prvo su postavili nekoliko ventilatora u dvorištu, ne bi li se rashlađivale, a onda su otišli korak dalje i napravili su pravo odmaralište za veverice. Žena im je pripremila vodu i grickalice za male glodare, uključujući smrznute poslastice, odnosno grickalice.

Komentari

Jedan od komentatora je upozorio Bri da to što radi zadire u prirodu i da bi veverice mogle da se previše naviknu na ljude i da postanu zavisne od njih, što će im naškoditi.

Međutim, većina drugih pratilaca bila je impresionirana inovativnim odmaralištem za veverice.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track