Deni B. i Džon Džonson se nisu videli više od 20 godina. Dobri prijatelji su razdvojeni sudbinom na početku novog milenijuma, a onda su se jednog dana ponovo spojili u neočekivanim okolnostima, u Denijevom taksiju.

Naime, kada je Deni prihvatio vožnju, nije mu palo na pamet da će sresti nekoga sa kim je provodio dosta vremena, a Deni i Džon su svojevremeno radili u poznatom noćnom klubu Dalas, Deni kao menadžer bara i barmen, a Džon kao šef osiguranja.

Kad ga je video umalo se zagrcnuo od šoka

foto: Printscreen/tiktok/danny.b106

Trenutak kada su shvatili da su udaljeni samo nekoliko centimetara ponovo je postao hit na TikToku (preko osam miliona pregleda) i Redditu preko noći, toliko da su stotine korisnika tražile od Denija da objavi dužu verziju snimka, što je on i učinio u petak.

Tokom vožnje, njih dvojica su se prisetili mnogih uspomena i zajedničkih prijatelja i obećali jedan drugom da će se naći na pivu za dobra stara vremena.

"Nadam se da više nikada nećemo izgubiti kontakt", napisao je Deni, koji je u nekoliko navrata u komentarima istakao koliko su obojica srećni svim izuzetno pozitivnim komentarima, a do sada ih je napisano skoro sedam hiljada.

"Ne mogu da verujem da je video postao viralan i dirnuo toliko ljudi. Hvala svima na ljubavi", zahvalio se.

Inače, Deni i Džon su radili u klubu pod nazivom Fenomen, koji je bio popularno sastajalište društvenih krema Dalasa. Posetili su ga muzičari, sportisti, modeli, glumci...

(Kurir.rs/Net.hr/I.M.)