Leto je idealno vreme za putovanja, a destinacija je bezbroj. Svako od nas poželeo je da sa prvim vrućinama spakuje kofere i uputi se ka najbližoj plaži. Svako ko je putovao avionom zna koliko je to olakašvajuća okolnost zbog brzine stizanja na željenu lokaciju.

aerodorm.jpg
Shutterstock 
Leto je idealno vreme za putovanjafoto: Shutterstock

Međutim, nekada su naša očekivanja možda i nerealna. Ako ste već putovali avionom znate kako funkcionišu procedure na aerodromu. Nekada one mogu doneti zadržavanje i vremenski odložiti poletanje aviona. Međutim, kada se smestite u svoje sedište, očekujte da ste za predviđeno vreme već na željenoj destinaciji.

shutterstock-256478011.jpg
Shutterstock 
Muškarac je želeo da let prekrati spavanjemfoto: Shutterstock

Takvu situaciju duživeo je i jedan mladić koji je vreme putovanja želeo da prekrati spavanjem. Nakon dva sata se probudio i video da je avion na pisti. Onako sanjiv krenuo je da se rasprema i izađe ka vratima, ali je primetio da ostali putnici i dalje sede. Usledilo je neverovatno saznanje.

Avion nije ni poleteo, odnosno sve vreme je bio “zaglavljen” na gejtu.

“Nama je to bilo smešnije od njega. Izvini druže, još nismo krenuli”, napisala je Ripova koleginica Fiona Vajcman koja je snimila njegovu reakciju.

Ovaj snimak na TikToku ubrzo je postao viralan i prikupio više od 200.000 lajkova, a usledili su i brojni komentari.

" Druže, sedela bih i plakala da se meni to desilo", glasio je jedan od komentara, sledeći se nadovezao i otkrio da je to zaista užasno iskustvo i da saoseća sa usnulim mladićem.

(Kurir.rs/M.J)