MESECIMA SU MISLILI DA IM JE SIN MRTAV: Ćerke su im rekla kako je TAJNO SAHRANJEN, a onda je usledio ŠOK POZIV koji ih je zaledio!
Foto: - / Wavebreak / Profimedia

potpuno bizarno

MESECIMA SU MISLILI DA IM JE SIN MRTAV: Ćerke su im rekla kako je TAJNO SAHRANJEN, a onda je usledio ŠOK POZIV koji ih je zaledio!

Zanimljivosti -

Muškarac sa Novog Zelanda je otkrio kako je svoje roditelje šest meseci ostavio u uverenju da je mrtav. Pomalo bizarnu priču ispričao je u emisiji ZM Radio Show, nakon što se javio kako bi odgovorio na pitanje postavljeno slušaocima. Pitanje je glasilo " Da li vas je iko smatrao mrtvim'". Snimak ovog potpuno šokantnog priznanja postao je viralan na društvenim mrežama.

Sve je počelo zbog svađe njegovih sestrara sa roditeljima
Sve je počelo zbog svađe njegovih sestrara sa roditeljimafoto: Profimedia

Mladić koje se predstavlja kao Kalum rekao je voditeljima Karlu Flečeru i Hejli Sproul da su njegovi roditelji mesecima verovali da je mrtav jer im je tokom jedne porodične svađe njegova sestra rekla da je preminuo.

"Moje sestre su bile u sukobu s roditeljima u to vreme i nisu se baš slagale s njima. Ja sam živeo u potpuno drugom gradu u odnosu na njih. Moja starija sestra zapravo je nazvala roditelje i rekla im da sam umro", ispričao je Kalum.

Mladić je šokiran potezom svojih sestrara/ Ilustracija
Mladić je šokiran potezom svojih sestrara/ Ilustracijafoto: Profimedia

Njegove osvetoljubive sestre čak su obavestile roditelje da je sahranjen i da roditelji njegove bivše devojke nisu želeli da oni budu na sahrani. Radijski voditelji su bili pomalo zbunjeni tom pričom i zanimalo ih je kako je moguće da su Kalumovi roditelji poverovali u to te zašto je on tako dugo čekao da im se javi.

"Bio sam zauzet životom i poslom, i onda sam pomislio - čekaj, već neko vreme nisam čuo roditelje, pitam se štoase događa? I nazvao sam ih, a mama i tata su me u čudu pitali jesam li zaista živ. Mama se rasplakala, tata je bio zapanjen, nije mu bilo jasno što se događa", rekao je Callum.

Pokušao je i da objasni zašto su njegovi roditelji tako jednostavno i bez preispitivanja prihvatili vest o njegovoj smrti.

Žena putem telefonskog razgovora saznala da joj je sin živ
Žena putem telefonskog razgovora saznala da joj je sin živ

"Rekli su mi da su zvali druge članove naše porodice da pitaju jesu li čuli nešto o svemu tome, no kad nisu dobili konkretnu informaciju jednostavno su zaključili da sam stvarno umro", ispričao je Novozelanđanin.

Na zaprepaštenje radijskih voditelja, otkrio je i kako su njegove sestre roditeljima rekle da je izboden na smrt te se našalio na svoj račun:

"Nisam bio u nekoj bandi, ali moram priznati, u to vreme, ni ne bi bilo neobično da budem izboden", zaključio je ovaj mladić koji se "vratio iz mrtvih".

(Kurir.rs/Večernji/M.J)

Bonus video:

05:44

NEVEROVATNO! KAKO JE SUDBINA NERASKIDIVO SPOJILA OVAJ MLADI BRAČNI PAR: Krenula da kupi sebi BMW, a dobila čoveka SVOJIH SNOVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja