OVI DATUMI U JULU SU KLJUČNI: Mlad Mesec u Raku donosi preporod ali samo na kratko - RETROGRADNO kretarnje Saturna donosi BURU!
Foto: Shutterstock

astrološka prognoza

OVI DATUMI U JULU SU KLJUČNI: Mlad Mesec u Raku donosi preporod ali samo na kratko - RETROGRADNO kretarnje Saturna donosi BURU!

Zanimljivosti -

Svake godine jul u Tokiju donosi vrućinu. Tople vibracije iz grada prodiru u našu kožu, poboljšavajući protok krvi, izazivajući želju za festivalima vatrometa ili odlaskom na plažu. Međutim, nije samo vreme ono što nam pomaže da se opustimo, počinjemo mesec sa brbljivim Merkurom i strastvenom Venerom koji ulaze u vatrenog Lava, omogućavajući nam da iskreno uživamo u povezivanju sa drugima.

Važni datumi u Julu
Važni datumi u Julufoto: Shutterstock

Takođe vidimo konjunkciju Marsa i Jupitera 13. jula, tako da biste mogli da osetite podsticaj smelosti sredinom meseca. Ipak, energija ne ide napolje ovog meseca. Na kraju krajeva, još uvek smo do struka u osetljivoj sezoni Raka, a mlad Mesec u Raku 5. jula biće trenutak isceljenja za sve nas.

Takođe doživljavamo Saturnovu retrogradnost od kraja juna, primoravajući nas da postanemo stvarni sa sobom. Budite iskreni: koliko ste napredovali u vezi sa novogodišnjom rezolucijom i da li treba da je ponovo kontekstualizujete na osnovu onoga što sada znate, na polovini godine? Zaokružujemo mesec kontinuiranom ravnotežom između spoljašnje i unutrašnje energije.

Mlad Mesec u Raku
Mlad Mesec u Rakufoto: Profimedia

Ući ćemo u uzbudljivu sezonu Lava, ohrabrujući nas da tragamo za srećom bez izvinjenja. Međutim, 25. jula Merkur ulazi u logičnu Devicu, čineći nas pažljivijim u izboru reči, a ranjeni iscelitelj Hiron ide retrogradno 26. terajući nas da razmišljamo o svim ranama od kojih tek treba da se izlečimo.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

01:59

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track