Porodica je najveći stub i oslonac svakog bića. Osobe koje nas bezrezervno vole i koje su sa nama u dobru i zlu uvek zadužuju našu ljubav. Jedna mlada trudnica želela je da se zahvali očuhu na svoj brizi koju joj pruža, a video koji je objavila rasplakao je ceo svet.

screenshot-20240625-215207.jpg
tiktok.com/@kirsty.nelson 
Scena koja je raznežila svetfoto: tiktok.com/@kirsty.nelson

Naime, Kirsti Nelson je u maju na svet donela dečaka. Odlučila se za ime koje će mu dati, ili je bar to tako predstavila svojoj majci i očuhu da bi joj iznenađenje uspelo. U videu koji je objavljen vidi se kako Kirsti leži u bolničkom krevetu nakon porođaja, a njen očuh joj brižljivo prilazi kako bi proverio da li je sve prošlo u redu. Emocije se ne mogu sakriti na njegovom licu, a u jednom trenutku joj ljubi ruku i nežno dodiruje govoreći joj kako je sve dobro.

Govorim svom očuhu da ću dati sinu ime po njemu - pisalo je u opisu videa koji je postavljen na TikToku.

Reakcija trudnicinog očuha kada je saznao da je beba dobila ime upravo po njemu je nešto što je raznežilo ceo svet. Čovek nije mogao da zadrži suze, usledila je bujica emocija koju nije mogao da zadrži.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

kurir televizija "DOLAZI BRZO BATO MALOJ JE LOŠE!" Petočlana porodica živi U PEĆINI, a ćerka pati od TEŠKE BOLESTI! Otac uputio POTRESNU PORUKU