"12 DANA SAM ŽIVELA MONAŠKIM ŽIVOTOM" Tiktokerka obišla manastir na Kosovu: "Dobila sam BLAGOSLOV, život ima drugu dimenziju"
Foto: Printscreen/tiktok/mamasinjorina

PODELILA SVOJE ISKUSTVO NA MREŽAMA

"12 DANA SAM ŽIVELA MONAŠKIM ŽIVOTOM" Tiktokerka obišla manastir na Kosovu: "Dobila sam BLAGOSLOV, život ima drugu dimenziju"

Zanimljivosti -

Popularna tiktokerka i influenserka koja se na mrežama predstavlja kao Mama Sinjorina provela je nekoliko dana na Kosovu i Metohiji, gde je sa vernicima živela poštujući strogo crkvene kantone.

Majka je troje dece, živi život punim plućima, ali je pored svega i te kako prvržena veri, zbog čega je donela odluku da pre izvesnog vremena neki određeni period provede u manastiru.

Živela je kao monahinje

Mama Sinjorina
foto: Printscreen/tiktok/mamasinjorina

Boravak u manastiru Pećka Patrijaršija je dokumentovala i podelila na mreže, te otkrila kako se osećala i zbog čega je otišla po blagoslov.

- Provela sam 12 dana u manastiru Pećka patrijaršija i živela sam monaškim životom - započela je ona u svom videuu.

Kako je dalje navela, tamo je dobila blagoslov i tokom skoro dve nedelje obavljala je posao kao i monahinje.

- Imala sam veliku želju za tim i dobila sam blagoslov da budem baš u tom manastiru. Imala sam sreću da budem na velike praznike... Živela sam u sestrinstvu, imala svoje poslušanje, i naravno radila sve što rade monahinje. Život u manastiru ima drugu dimenziju, tamo su i vreme i prostor drugačiji nego u spoljnom svetu.

Iskustvo koje će pamiti

Deleći svoje iskustvo, ova influenserka opisala je boravak u manastiru kao najdragocenije iskustvo u svom životu.

Mama Sinjorina
foto: Printscreen/tiktok/mamasinjorina

- Dani u manastiru su bili najposebniji i najdragocenije iskustvo u mom životu. Sestrinstvo manastaira je moja druga porodica, a Pećka patrijaršija moja druga kuća. Kosovo je srce Srbije - zaključila je ona.

Video je prikupio veliki broj komentara, a većina korisnika pohvalila je njenu odluku.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

03:16

ČIM SAM UŠLA U MANASTIR ZAPLAKALA SAM, DESILO SE NEPOJMLJIVO! Na Ostrogu sam zamislila tri želje, monah mi je REKAO SAMO JEDNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track