OVO JE NAJOBDARENIJI MUŠKARAC NA SVETU: U pantalonama DRŽI ZVER, a sa ŽENAMA IMA MUKU - kad vidite ovu meru, zanemećete!
Foto: Printscreen/Youtube

mašala!

OVO JE NAJOBDARENIJI MUŠKARAC NA SVETU: U pantalonama DRŽI ZVER, a sa ŽENAMA IMA MUKU - kad vidite ovu meru, zanemećete!

Zanimljivosti -

Pitanje koje najčešće opseda muškarce jeste da li su dovoljno obadreni, te da li će moći da zadovolje partnerku. Ako i vi spadate u ovaj tip, bolje nemojte čitati tekst do kraja.

Falkon nema problem da se pohvali ponosom
Falkon nema problem da se pohvali ponosomfoto: Printskrin/Instagram

Naime, jedan mladić ponosno može da kaže da poseduje najveći polni organ i to ponosno pokazuje u javnosti. Svojevremeno je uživo na televiziji pokazao čime raspolaže.

Džona Falkon šokirao je voditelje jedne emisije kada im je u studiju, uživo, pokazao "privatne slike" svog ponosa u punoj snazi! Kako je nekada Ron Džeremi važio za najpoznatijeg porno glumca, kao i svojevremeno Džena Džejmison u ženskoj kategoriji, tako praktično da nema osobe koja nije čula za Džonu Falkona, muškarca koji zvanično ima najduži i najveći penis na svetu. Ako ste kojim slučajem među onima koji nisu čuli za ime ovog momka, onda vam je verovatno poznato da najveći polni organ na svetu iznosi 34 cm i to u erekciji.

U opuštenom stanju njegov ponos iznosi impozantnih 21,5 cm, što je veličina koju mnogi priželjkuju ne u stanju "mirovanja", već erekcije. Ono što je za nekoga predmet želje, za nekoga je živa muka.

Falkon ističe da zbog svog ponosa ima ljubavne probleme
Falkon ističe da zbog svog ponosa ima ljubavne problemefoto: Printskrin/Instagram

Upravo o tome je govorio Džona gostujući jednom prilikom u emisiji "This Morning", gde je manje-više čest gost. Očigledno, fascinacija javnosti veličinom njegovog polnog organa ne prestaje, a Džona je ispričao kako mu ne ide sa ženama, jer iako koristi sva moguća "maziva", ipak teško nalazi partnerke koje se prestrave od veličine njegove "zveri".

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track