ZA NJOM MUŠKARCI LUDE, A UDALA SE ZA SEBE: Atraktivna lepotica nije pronašla SREĆU U BRAKU, pa se odlučila na radikalan potez
Foto: Printscreen

ljubav je pobedila

ZA NJOM MUŠKARCI LUDE, A UDALA SE ZA SEBE: Atraktivna lepotica nije pronašla SREĆU U BRAKU, pa se odlučila na radikalan potez

Zanimljivosti -

Za venčanje je potrebno dvoje, makar protokol tako nalaže. Međutim, ima i onih kojima za sklapanje braka nije potreban partner ili partnerka već oni to mogu i sami.

Brazilski model donjeg veša i influenserka Kris Galera pre nekoliko godina šokirala je javnost kada se udala ispred katoličke crkve u Sao Paulu. Ona je obavestila svoje fanove da je stupila u brak sama sa sobom.

"Nije me bilo sramota, odlučno sam stala ispred crkve. Sama sam se našminkala i napravila frizuru. Svi su gledali u mene jer nisam imala verenika", rekla je Galera o svom venčanju dodavši da je čak bacala i bidermajer.

Klis Galera se udala za sebe
Klis Galera se udala za sebefoto: Jam Press/CO Press Office / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dok za Galerom muškarci lude i sigurno je da u svakom trenutku može naći barem 10 koji bi bili njeni partneri, ona je odlučila da se uda za sebe. Naime, reč je o trendu pod nazivom sologamija, u kojem se samci venčavaju sami za sebe šaljući poruku društvu da im ne treba partner za sreću.

"Većini ljudi se to svidelo i bilo im je zanimljivo da gledaju. Misle da se šalim, ali zapravo sam odlučila da se venčam sama sa sobom! Čak su mi neke žene rekle da će to i one uraditi", rekla je Galera i dodala da joj se udvaralo "na hiljade" muškaraca na Instagramu koji su joj ponudili brak.

Muškarci su za njom gubili glavu ali ona nije želela da im bude žena
Muškarci su za njom gubili glavu ali ona nije želela da im bude ženafoto: Printscreen/Instagram/cristianegaleraoficial

Međutim, ona je na sve ponude odgovarala time da nije zainteresovana da sklopi brak sa njima.

"Volim da budem prioritet i ja sam sama sebi prioritet", izjavila je. Nije potpuno odbacila mogućnost da se jednog dana skrasi sa svojom srodnom dušom.

"Nikada se neću razvesti od sebe, ali ako se i pojavi prava ljubav, poželeću da proživim to iskustvo. Staviću partnera na drugo mesto, prvo je uvek rezervisano za mene", objasnila je.

Nakon par meseci, razvela se od sebe
Nakon par meseci, razvela se od sebefoto: Printscreen/Instagram

Međutim, samo nekoliko meseci nakon ovog neobičnog venčanja, usledio je razvod. Govoreći o svom kratkotrajnom braku, Kris je navela da je bila „srećna dok je trajalo“.

„Počela sam da verujem u ljubav kada sam upoznala jednog posebnog muškarca“, priznala je ona.

(Kurir/M.J)

Bonus video:

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track