KAKO DA UKLONITE OGREBOTINU SA AUTA BEZ ODLASKA KOD MAJSTORA: Ova DVA SASTOJKA IZ KUHINJE rešiće vam problem za samo par minuta!
Foto: Shamil / Alamy / Alamy / Profimedia

GENIJALNO!

KAKO DA UKLONITE OGREBOTINU SA AUTA BEZ ODLASKA KOD MAJSTORA: Ova DVA SASTOJKA IZ KUHINJE rešiće vam problem za samo par minuta!

Zanimljivosti -

Svaki vozač automobila zna koliko mu i najmanja ogrebotina na omiljenom četvorotočkašu zadaje glavobolje. Osim što ruži njegov izgled, to može biti i ozbiljan izdatak za džep.

U zavisnosti da li je površinska ogrebotina i na kom delu automobila, toliko će vam biti olakšan račun u banci. Međutim, jedan muškarac je na TikToku sada podelio savet koji će vozači itekako znati da cene.

Ogrebotine na kolima su noćna mora svakog vozača
Ogrebotine na kolima su noćna mora svakog vozačafoto: Shutterstock

Naime, on je podelio izvrsnu metodu uklanjanja ogrebotina na automobilu pomoću dva uobičajena sastojka koja svi imamo u kuhinji. Ovaj snimak sakupio je više od 12 miliona pregleda.

"Kokosovo ulje i belo sirće su sve što vam je potrebno. Pomešajte ih i obrišite područije na kojem imate ogrebotine", poručio je muškarac koji se predstavlja kao Viktor.

@victordiastv

How to remove car scratches

♬ som original - Victor Dias

U ovom viralnom snimku mladić namerno oštećuje svoj skupoceni automobil oštrim nožem, a zatim napravi smesu koju je pominjao od ova dva sastojka i krpom nanese na uništeni deo automobila.

Stručnjaci iz LeaseCara sugerišu da bi i drugi predmeti iz domaćinstva mogli da posluže uključujući pastu za zube, lak za nokte ili krema za cipele.

Ne morate za sve zvati majstora i davati mnogo novca
Ne morate za sve zvati majstora i davati mnogo novcafoto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

Ne moraju sve ogrebotine na automobilu popraviti profesionalci jer se mogu lako popraviti s nekim jednostavnim ‘uradi sam’ postupcima. Korištenje laka za nokte ili laštila za cipele izvrstan je način za prikrivanje manjih ogrebotina. Ostale opcije poput paste za zube i boja u spreju genijalni su trikovi za uklanjanje ogrebotina i njihovo nestajanje", tvrde stručnjaci.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

01:49

KOME SE OBRATITI AKO DRVO OŠTETI VAŠ AUTOMOBIL? Iz Milenijum osiguranja pojednostavili: Ova polisa beleži rast zbog nevremena!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track