NAPRAVITE OVU PROMENU U DOMU I PRIVUCITE NOVAC: Dva jednostavna FENG ŠUI PRAVILA kojima doneti pozitivnu energiju i bogatstvo!
Foto: Profimedia

VREDI PROBATI

NAPRAVITE OVU PROMENU U DOMU I PRIVUCITE NOVAC: Dva jednostavna FENG ŠUI PRAVILA kojima doneti pozitivnu energiju i bogatstvo!

Zanimljivosti -

Prema feng šui drevnom učenu, protok energije veoma je bitan. Sva dešavanja u našem životu zavise od strujanja energije, te je veoma važno da je svojim postupcima ne ometamo.

Postoje određena pravila i kada je u pitanju uređenje doma. Ukoliko napravite ove sitne promene, privući ćete pozitivnu energiju i novac. Evo šta je potrebno da uradite.

Kako da privučete novac
Kako da privučete novacfoto: Profimedia

Uklonite sve nepotrebne stvari (smeće, drva, staru obuću), jer će one zakrčiti put pozitivnoj energiji. Takođe, vodite računa da je zvono na vratima u funkciji, kako biste čuli kada poslovna prilika pozvoni na vrata. Adresa i broj kuće (ili stana) moraju biti lako uočljivi, kako bi energija brzo pronašla put do vašeg doma.

Popravite u kući sve stvari iz kojih curi voda
Popravite u kući sve stvari iz kojih curi vodafoto: Profimedia

Voda po feng šui učenju može označavati dve stvari: novac i emocije. Zašto baš te dve stvari? Pa jednostavno: voda teče, a novac i emocije su vrsta energije koja, opet, kao i voda, ima svoj tok. Popravite sve pokvareno: posebno slavine i krov ako prokišnjava. Održavanje doma je ključno za slobodan protok pozitivne energije, a time i novca.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

02:29

AKO VAM JE CILJ DA IMATE PARE, OVAJ POSAO ZA MLADE DONOSI 3.000 EVRA MESEČNO Turinski savetuje: Ključ je u dugoročnom planiranju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track