OVO SU 4 NAJATRAKTIVNIJE PRIPADNICE ZODIJAKA: One ZRAČE posebnom energijom i večnom lepotom, a za njih astrolozi tvrde i OVO
Foto: Shutterstock

astro prognoza

OVO SU 4 NAJATRAKTIVNIJE PRIPADNICE ZODIJAKA: One ZRAČE posebnom energijom i večnom lepotom, a za njih astrolozi tvrde i OVO

Zanimljivosti -

Horoskop daje odgovor na sve, uključujući i privlačnost i lepotu. Veruje se da žene sa godinama postaju sve privlačnije i lepše – verovatno ste čuli za izraz „stari kao dobro vino“, a žene u ova 4 horoskopska znaka zaista postaju lepše sa godinama. I ne, to nema veze sa spoljašnjom lepotom!

Evo tačnih znakova o kojima govorimo:

OVAN

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Kako stare, žene Ovnovi postaju iskrenije i samopouzdanije. One su rođeni sa liderskim kvalitetima, a izazove prihvataju efikasno i lako. Njihova sposobnost da vode ih čini jednim od najatraktivnijih znakova zodijaka, a drugi ljudi jednostavno vole da budu oko njih i dive se energiji kojom zrače.

BLIZANCI

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Žene Blizanci su vesele i mladog duha. Njihovo lice privlači pažnju i svrstava ih među najatraktivnije znakove zodijaka. Oni su mistični i samouvereni, žive u trenutku i zbog toga im je ponekad teško da se posvete dugoročnom cilju. Žene Blizanci uživaju u putovanjima, skupljanju mudrosti i iskustva koje im tako dobro odgovara.

LAV

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Samouverene, žestoke i hrabre, žene Lavovi su najneukrotiviji horoskopski znak. Njihovi lični kvaliteti, pomešani sa smislom za humor i šarmom, čine ih najatraktivnijim horoskopskim znakom. Lavice uvek rade na svom izgledu i lepoti, ali nikada ne zanemaruju svoju unutrašnjost. Kako su stariji, postaju sve jači i jači.

DEVICA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Kao mlade, žene Device su rezervisane i stidljive. Žene Device imaju oštar um, šarmantne su i razumne. Imaju odlične veštine rešavanja problema, što im daje dodatnu privlačnost. Imaju visoke standarde i ponekad im je teško ugoditi - izazov je povezati se s njima na emocionalnom nivou, ali to ne znači da drugi nisu spremni da to prihvate.

(Kurir.rs/Sensa/J.M.)

Bonus video:

01:59

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track