DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JUL: Ovnu će partner zadavati glavobolje, Biku sledi napredak u karijeri, a Strelčevima sudbina meša karte
Foto: Shutterstock

astro

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JUL: Ovnu će partner zadavati glavobolje, Biku sledi napredak u karijeri, a Strelčevima sudbina meša karte

Zanimljivosti -

Pogledajte šta su vam zvezde na nebu pripremile za današnji dan. Horoskopski znaci će se naći u zanimljivim situacijama.

OVAN

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Odnos s nekim kolegama i nadređenima neće biti na zavidnom nivou. Stavovi vam se radikalno razlikuju. Odnos s partnerom danas može biti problematičan. Ukoliko ste nešto prećutali, možete biti otkriveni. Stres, previše se dajete i sve shvatate lično.

BIK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Sastanak s nadređenima može biti u znaku najave predstojeće reorganizacije. Ostvarićete napredak u karijeri. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo s veoma privlačnom osobom u znaku Device ili Raka. Osetljivost grla. Izbegavajte gazirana i hladna pića.

BLIZANCI

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Ovaj dan na poslu povoljan je za plasiranje vaših originalnih ideja. Očekuju vas podrška nadređenih i poboljšanje radnih uslova. Ovaj dan vam donosi uzbudljiv i strastven sastanak sa osobom koja vam se odavno dopada. Učestali kašalj počinje da vas opterećuje.

RAK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Unapređenje finansijske situacije možete očekivati zahvaljujući dobrom osećaju za dalji pravac poslovanja. Atmosferu ovog dana može obeležiti ozbiljan dogovor s partnerom. Uspešan zajednički projekat. Podložni ste virusnim infekcijama.

LAV

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Aspekti vam donose priliku da okončate rad na nekom projektu. Zaključenje unosnog ugovora. Ljubavna avantura sa osobom iz inostranstva može se pretvoriti u vezu na daljinu, koja ima i dobre i loše strane. Tahikardija. Obratite se kardiologu.

DEVICA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Glavnu atmosferu ovog dana predstavlja početak nekog važnog posla ili rada na projektu. Zahvaljujući svojoj preciznosti, postižete uspeh. Danas vas očekuje ljubavni sastanak s jednom pomalo čudnom osobom u znaku Bika. Anksioznost. Obratite se lekaru.

VAGA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Ovaj dan obeležiće sastanak s nadređenima na kom će se doneti bitne odluke. Očekuje vas promena u opisu radnog mesta. Uspeh u zajedničkom projektu s partnerom. Rešićete veoma bitan egzistencijalni problem. Bolovi u leđima, a razlog tome može biti različite prirode.

ŠKORPIJA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Imate dodatnu energiju i elan da sve završite na vreme. Neko od kolega gradi rivalski odnos prema vama. Partnerovo prijatno iznenađenje doneće vam radost, pa makar to bila i sitnica! Osetljiviji ste, reagujete na svaku sitnicu. Pokušajte da opušteno prihvatite određene situacije.

STRELAC

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Prekid jedne stare saradnje i početak nove obeležiće ovaj period. Zahvaljujući vašim govorničkim sposobnostima, sklopićete ugovor. Slobodne Strelčeve očekuje sudbinsko poznanstvo, i to preko posla ili prijatelja. Problemi sa zglobovima, moguć artritis.

JARAC

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Ključ uspeha za ovaj dan je da organizujete plan rada isključivo prema svom osećaju i najbitnije odluke donesete sami. Dopada vam se osoba koja se ponaša nezainteresovano. Razmišljate kako da joj priđete i da se zbližite. Odlično se osećate, puni ste energije.

VODOLIJA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Moguće su neke zakulisne radnje na poslu, kao da se nešto odvija van vašeg znanja. Pazite se manipulativnih kolega. Nova osoba u vašem životu sve vreme vas stavlja u dilemu. Razmišljate da li je to ona prava. Vrtoglavica, poremećaj centra za ravnotežu.

RIBE

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Obnavljanje neke stare saradnje obeležiće ovaj dan. Uspešan početak privatnog biznisa i finansijski uspeh. Novo poznanstvo može da stvori u vama osećaj da započinjete jedno potpuno novo ljubavno poglavlje, i to ono najbitnije! Bol u nogama, kolenima.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track