"SMOTULJAK KOSE KAO LOPTICA, A PORED JE BILA..." Srbin raskinuo sa devojkom, a onda slučajno pronašao JEZIVE PREDMETE PO KUĆI
Foto: Shutterstock/Anastasia_Zavrazhnova

sad mu ništa nije jasno

"SMOTULJAK KOSE KAO LOPTICA, A PORED JE BILA..." Srbin raskinuo sa devojkom, a onda slučajno pronašao JEZIVE PREDMETE PO KUĆI

Zanimljivosti -

Bilo da verujete ili ne verujete u crnu magiju, kada se u svakodnevnom životu pojave neobjašnjive stvari, svima na pamet padnu na pamet mračne sile.

Zanimljivu situaciju imao je jedan Srbin koji se suočio sa neobičnim pojavama u svom domu nakon što je raskinuo sa devojkom.

Raskid
foto: Profimedia

Ljubav je bila lepa, a kad se prekinula nije očekivao da će naići na neobjašnjive predmete i pojave u svojoj kući. O svemu ovome pisao je na Reditu, a njegova priča privukla je dosta pažnje.

On tvrdi da je njegova sada već bivša devojka bacila crnu magiju na njega, a njegovu priču prenosimo u celosti.

- Imao sam iskustvo sa crnom magijom koje se ne može poreći. Situacija se dešava 2020/2021 godine. 2020 moja devojka sada već bivša i ja smo krenuli u vezu i nikakvih problema nije bilo, išlo je sve idealno. Međutim početkom 2021. desio se raskid nakon učestalih svađa i problema koji su se stvarali kao u filmu. 20 dana nakon raskida, ja sam u svome stanu čistio i u ormariću ispod sudopere sam našao puno kesa...Kako sam ih izvukao da očistim ispod njih, iz kesa je ispala fotografija mene i moje devojke, iscepana na četiri dela, zapaljena šibica ali samo vrh, smotuljak kose kao loptica (sve sitna kosa)...

Znam da je ovo crna magija, ali me interesuje da li je moguće da postoji još bačene magije, jer zadnjih godina ništa ne ide napred, koliko god se trudio i pokušavao, sve nađe svoj kraj i završi katastrofalno - napisao je momak i dodao da je u pomenutom stanu živeo sa bratom, bakom i devojkom.

Komentari

Na ovakvu priču korisnici mreža nisu mogli da ostanu imuni, a komentari su se samo nizali.I dok su jedni potvrđivali njegovu teoriju i davali savete, drugi su sumnju bacili na baku.

crna magija
foto: Shutterstock

"Au brate čitam ovo i kao da čitam da se sve to meni dešava, jer su mi se izdešavale skoro iste stvari kao tebi... Išao sam na dosta raznih strana pokušavajući da se rešim crne magije, ali ništa nije pomoglo. Ne šalim se", "Tvoji ili njeni su uspeli da vas rastave", "Ne postoji crna magija, ali je tvoja baka verovatno nju praktikovala kako bi vas odvojila, pretpostavljam da je verovala da je to 'za tvoje dobro', "Bože gospode šta rade ljudi", pisali su oni.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track