DNEVNI HOROSKOP ZA 3. JUL: Vagama stiže novac, jarčevima potreban odmor, a pred lavovima je dan pun ljubavi i stresnih situacija
Foto: Profimedia

astro

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. JUL: Vagama stiže novac, jarčevima potreban odmor, a pred lavovima je dan pun ljubavi i stresnih situacija

Zanimljivosti -

Novi dan je prilika za nove mogućnosti. U nastavku pogledajte šta vam je zvezdano nebo pripremilo za danas. Horoskopski znaci biće na velikom izazovu, a nekima će cvetati ruže.

OVAN

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Pojačan priliv novca i uspešan dogovor s novim poslovnim partnerima mogu obeležiti ovaj dan. Timski dolazite do rešenja. Partnerove ljubomorne scene mogu vam doneti stres. Na sreću, kratkotrajno. Bolovi u vratu. Potrebne su vam vežbe za vratni deo kičme.

BIK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Ovaj dan može vam doneti napetost u odnosima s kolegama i poslovnim partnerima. Uprkos tome, doći će do sporazuma. Vaš odnos s partnerom prolazi kroz krizu poverenja. Partner sumnja u vašu iskrenost. Zbog toga ste prilično nervozni i napeti. Lako planete.

BLIZANCI

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Zadovoljni ste novim uslovima na poslu i želite da se pokažete u najboljem svetlu. Pravi je trenutak da pokažete šta znate. Zajednički izlazak vraća stari žar u vaš odnos s partnerom. Romantično veče udvoje. Unosite više vitamina i minerala.

RAK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Danas ćete uspešno završiti rad na projektu. Očekuje vas uspeh u uslužnim delatnostima i napredak u karijeri. Atmosferu ovog dana obeležiće susret sa atraktivnom osobom, koja će vas ozbiljno zainteresovati. Stomačne tegobe, jedite lako svarljivu hranu.

LAV

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Profesionalno usavršavanje odraziće se pozitivno na vašu karijeru. Unapredićete finansijsku situaciju. Pred vama je izazov ljubavne avanture sa osobom koju poznajete preko prijatelja. Novi početak. Pojačan stres. Osetljivi ste i lako se uzbudite zbog sitnica.

DEVICA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Ovaj dan nalaže oprez, jer možete načiniti previd. Konsultujte se sa saradnicima pre nego što donesete odluku ili potpišete dokument. Vaš odnos s partnerom obeležiće kriza poverenja. Sumnjivi ste u partnerovim očima. Problemi s vidom, moguća je promena dioptrije.

VAGA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Pruža vam se prilika da drastično poboljšate svoju finansijsku situaciju, ali će mnogo toga zavisiti od vas i od poteza koje budete povukli. Osoba koju ste upoznali i s kojom se viđate deluje vam kontroverzno, ne znate na čemu ste. Prekontrolišite urogenitalne organe.

ŠKORPIJA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Pogoršani međuljudski odnosi i rešavanje problema u vezi s nekim spletkama i manipulacijama predstavljaju glavnu temu ovog dana. Rešili ste da priđete osobi koja vam se dugo dopada, od prijateljstva do ljubavi. Za vas nema prepreka. Obratite pažnju na hormone.

STRELAC

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Početak nove poslovne saradnje može vam doneti unapređenje finansijske situacije. Slušajte svoju intuiciju. Očekuju vas nesuglasice s partnerom, i to zbog krize poverenja. Moguća je burna rasprava. Povišen pritisak može doneti bolove na potiljku, kao i u temenu glave.

JARAC

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Na poslu imate rivale koji ne prezaju da vas na neki način uzdrmaju na poziciji. Odlični poslovni rezultati, ali oprez što se tiče kolega. Očekuje vas ozbiljan razgovor s partnerom, to će koristiti vašem odnosu. Prija vam opuštena atmosfera, potrebna vam je relaksacija.

VODOLIJA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Spremni ste da neke stvari držite u tajnosti, a upravo ti tajni poslovni planovi će vam poći za rukom. Nadmašićete konkurenciju. Nakon ozbiljnog razgovora s partnerom, problem nepoverenja će biti trajno rešen. Više se krećite. Budite aktivniji, boravite više u prirodi.

RIBE

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Pojačana dinamika poslovanja prožima ovaj dan na poslu. Povećan obim posla donosi vam finansijski napredak, i to na dugoročnom nivou. Postoji mogućnost da vam se vrati bivši partner i pokuša da obnovi vezu s vama. Bol u nogama, moguće je zadržavanje vode u organizmu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track