DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JUL: Bikovima sledi flert sa škorpijama, lavovima uspeh na poslu, a ribe pakuju kofere i SPREMAJU SE ZA PUT
Foto: Profimedia

astro

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JUL: Bikovima sledi flert sa škorpijama, lavovima uspeh na poslu, a ribe pakuju kofere i SPREMAJU SE ZA PUT

Zanimljivosti -

Novi dan je prilika za nove mogućnosti. U nastavku pogledajte šta vam je zvezdano nebo pripremilo za danas. Horoskopski znaci biće na velikom izazovu, a nekima će cvetati ruže.

OVAN

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Zahvaljujući pravim poslovnim potezima, ali i podršci neke veoma uticajne osobe, ovaj dan vam donosi značajan finansijski dobitak. Strastvena ljubavna avantura s jednim Lavom ili Vagom oživeće sva vaša čula. Variranje pritiska.

BIK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Četiri planete u vašem polju saradnje sa inostranstvom stavljaju akcenat na taj deo poslovne scene. Uspeh putem profesionalnog usavršavanja. Slobodne Bikove očekuje susret s veoma privlačnom osobom u znaku Škorpije. Bolovi u leđima.

BLIZANCI

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Vaše polje platnog prometa najavljuje povećan obim posla, kao i uspeh ukoliko se bavite osiguranjem ili trgovinom. Nalazite se u iskušenju da prekoračite granicu kolegijalnog odnosa sa osobom koja vas privlači. Prehlada.

RAK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Ovaj period donosi vam popularnost i javne nastupe, putem kojih ćete promovisati svoj posao. Uživate podršku neke uticajne osobe. Prevazići ćete s partnerom ozbiljne nesuglasice, to će uticati na stabilizaciju. Više se krećite.

LAV

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Iznenadne vesti, i to pozitivne, očekuju Lavove koji se bave kreativnim zanimanjima ili prosvetom. Napredak u karijeri. Slobodne Lavove očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom, i to preko društvenih mreža. Problem sa sinusima.

DEVICA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Uspeh možete da postignete zahvaljujući radu na sebi i svojim veštinama. Ukoliko polažete neke ispite, očekuje vas uspeh. Neizvesna situacija u odnosu s partnerom, koji s vama kao da igra na kartu vruće-hladno. Zubobolja.

VAGA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Reorganizacija na poslu donosi suštinske promene u vaše radno okruženje, a na vas će se odraziti kroz dodatne nadležnosti i finansijski napredak. Slobodne Vage danas mogu upoznati srodnu dušu na nekom kraćem putovanju. Pad imuniteta.

ŠKORPIJA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Pruža vam se prilika da ispravite neku nepravdu koju vam je naneo neko od poslovnih saradnika. Važan poslovni sastanak. Poći će vam za rukom da prevaziđete stari nesporazum s partnerom. Sledi stabilizacija vašeg odnosa. Alergija je stalno prisutna.

STRELAC

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Vaše polje novca je predstavljeno usponom, jer će vam posao i zarada ići daleko lakše nego ranije. U potrazi za novim uzbuđenjem naići ćete na osobu koja će vas oduševiti svojim kvalitetima. Problem sa artritisom.

JARAC

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Vaši današnji razgovori s nadređenima doprineće promeni u vašoj radnoj poziciji. Moguće je unapređenje, ali i znatna povišica. Slobodni Jarčevi mogu da se zaljube na prvi pogled u jednu neodoljivu Škorpiju. Variranje pritiska.

VODOLIJA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Vodolije bi trebalo da se pripaze nekih poslovnih saradnika. Neke stvari vam se dešavaju iza leđa, a to ćete uskoro saznati. Osoba s kojom ste počeli da se viđate definitivno nije za vas. Poslušajte svoju intuiciju. Promena dioptrije.

RIBE

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Ribe koje rade sa inostranim saradnicima ili preko interneta danas mogu da očekuju natprosečne rezultate i finansijski uspeh. Vaš odnos s partnerom ide u dobrom pravcu. Očekuje vas zajedničko putovanje. Smanjite unos alkohola.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track