Astrologija nam daje uvid u mnoge aspekte naše ličnosti, uključujući naš odnos sa porodicom. Postoje horoskopski znaci u kojima, kada se rode muškarci, imaju posebno jaku vezu sa svojim majkama, često toliko jaku da im je teško da se potpuno osamostale. Ovi muškarci cene i poštuju majčinu ulogu u svom životu do te mere da ta veza često oblikuje njihove romantične odnose i životne odluke. Hajde da saznamo koji su ovi znaci i zašto su takvi.

Rak

Rakovi su poznati po dubokoj emocionalnoj povezanosti sa porodicom, posebno majkama. Pod vladavinom Meseca, planete emocija i instinkta, Rakovi su izuzetno osetljivi i brižni. Njihova potreba za emocionalnom sigurnošću često ih vezuje za figuru majke koja im pruža udobnost i stabilnost.

profimedia0482311898.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Teško se odvajaju od mame, čak i kada odrastu

Rakovi imaju prirodnu sklonost da brinu i štite, što ih čini veoma vezanim za svoju porodicu. Za njih je majka simbol emocionalne podrške i sigurnosti, što im pomaže da se osećaju voljeno i zaštićeno. Zbog svoje osetljive prirode, Rakovi se teško odvajaju od majčine brige, čak i kada odrastu. Ova duboka povezanost ponekad može da ometa njihovu sposobnost da samostalno donose odluke i razviju sopstvenu nezavisnost.

Devica

Device su poznate po svojoj analitičnosti, praktičnosti i potrebi za redom. Pod vladavinom Merkura, planete komunikacije i intelekta, Device često traže savet i uputstva od svojih majki, ceneći njihov uvid i iskustvo. Ova veza često traje ceo život jer Device svoju majku smatraju ključnim izvorom mudrosti i podrške.

profimedia0482311897.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Sa svojom majkom se osećaju sigurno i zaštićeno

Device imaju duboku potrebu za savršenstvom i sigurnošću, a majka im često pruža upravo to. Odrastajući, Device se oslanjaju na majčine savete i smernice, što im pomaže da se osećaju bezbedno i zaštićeno. Njihova potreba za redom i organizacijom često ih navodi da održavaju blizak odnos sa majkom, koja im pomaže da održe stabilnost u životu. Iako su Device veoma sposobne i nezavisne, njihova emotivna veza sa majkom često je toliko jaka da im je teško da se potpuno razdvoje.

Ribe

Ribe su poznate po svojoj intuitivnosti, osetljivosti i mašti. Pod vladavinom Neptuna, planete snova i duhovnosti, Ribe imaju duboku emocionalnu vezu sa svojim majkama, koje im često pružaju emocionalnu podršku i razumevanje. Ova veza često traje ceo život jer Ribe cene ulogu svoje majke u oblikovanju njihove emocionalne svesti.

profimedia0482311895.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Mame im daju najbolji savet

Ribe su izuzetno osetljive i intuitivne, a majka im pruža emotivnu podršku i razumevanje koje im je potrebno. Odrastajući, Ribe se oslanjaju na majčinu ljubav i smernice kako bi se izborile sa emocionalnim izazovima. Njihova sklonost sanjarenju i duhovnosti često ih navodi da traže podršku i savet svoje majke, što im pomaže da se osećaju sigurnije i zaštićenije. Iako Ribe mogu biti veoma kreativne i nezavisne, njihova emotivna povezanost sa majkom ih često sprečava da se potpuno razdvoje.

(Kurir.rs/Index/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)