DA LI STOPALA ZAISTA UKAZUJU NA OBDARENOST MUŠKARCA? Naučnici daju odgovor na pitanje, ŽENAMA se neće svideti ova tvrdnja!
Foto: Printskrin/Jutjub

da li ste zagledale?

DA LI STOPALA ZAISTA UKAZUJU NA OBDARENOST MUŠKARCA? Naučnici daju odgovor na pitanje, ŽENAMA se neće svideti ova tvrdnja!

Zanimljivosti -

Veličina polnog organa muškarcima je decenijama unazad bila tema kojom su dokazivali svoju muškost i pred ženema i pred drugim muškarcima. Ma koliko se debata o tome vodilo, malo ko će jasno reći da veličina nije bitna.

Postojale su razne babske priče o tome kako se na osnovu veličine nekog dela tela može saznati da li je muškarac obdaren. Svi već dobro znate za izjavu " kakav nos, takav ponos", a sada je merilo sa lica prešlo na stopala.

Da li je veličina polnog organa zaista važna
Da li je veličina polnog organa zaista važnafoto: Instagram

Da li veličina stopala zaista pokazuje koliko je muškarac obdaren

Grupa naučnika iz Amerike, pokušala je da pronađe vezu između veličine stopala i veličine penisa i da proveri ovaj popularni mit, pa je na istraživanje pozvalo 1000 muškaraca.

Da li veličina stopala može ukazati na veličinu polnog organa
Da li veličina stopala može ukazati na veličinu polnog organafoto: Shutterstock

Vrlo brzo je utvrđeno da veličina stopala nema veze sa veličinom penisa i da je to, kao i poređenje sa nosem apsolutna besmislica. Naučnici kažu da na veličinu penisa najviše utiče genetika, ali i okruženje u kojem je muškarac odrastao. Takođe, prisustvo bolesti i način razvijanja mladog muškarca takođe može odrediti da li će polni organ biti veći ili manji.

Dakle, ako imate mala stopala i ako zbog toga padate u očaj jer mislite da nećete oduševiti vaše partnerke, ne brinite, jer je ovaj mit potpuna laž.

(Kurir.rs/Muškimagazin/M.J)

Bonus video:

03:55

SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track