NAPRAVILI OGROMAN VATROMET KAKO BI OTKRILI POL BEBE: Saznali da je ćerka pa uradili OVO, svi su bili šokirani ODLUKOM roditelja!
Foto: Printscreen/TikTok

sramota!

NAPRAVILI OGROMAN VATROMET KAKO BI OTKRILI POL BEBE: Saznali da je ćerka pa uradili OVO, svi su bili šokirani ODLUKOM roditelja!

Zanimljivosti -

Od kada su prenatalni testovi postali maltene neizostavni u održavanju trudnoća svih budućih mama, javno otkrivanje pola bebe dobilo je na enormnoj popularnosti.

S obzirom na to da se veoma rano sazna da li će roditelji dobiti ćerku ili sina, time je uzbuđenje veliko već na početku trudnoće. Sada se prave zabave i fešte na kojima se okupljaju prijatelji i rodbina i pred svima se otkriva pol bebe. Roditelji snimke ovih manifestacija objavljuju na društvenim mrežama, a zahvaljujući dostupnosti i mogućnosti interneta oni ubzro obiđu ceo svet. Intimni čin sada je javan.

Vatrometom otkrili pol bebe
Vatrometom otkrili pol bebefoto: https://www.tiktok.com/@nicole_thenomad

Jedna od brojnih budućih majki je i tiktokerka Nikol koja je na svom profilu objavila snimak sa zabave otkrivanja pola bebe. Sve su upriličili vatrometom, a koji je polazao ružičasti dim. Prema pravilima, to je znak da par očekuje devojčicu. Nakon ovog saznanja, Nikol i njen suprug su se zagrlili i nastavili da postmatraju ogroman dim od vatrometa.

Na prvi pogled, ovo je veoma romantičan momenat supružnika, međutim, okolina u kojoj je vatromet ispaljen je veoma diskutabilna. Sve se dešava u prirodi, gde su okruženi stablima, a ovaj prizor nije promakao tiktokerima koji su ih osudili zbog uništavanja okoline i zelenila.

"Sviđa mi se koliko je ovo otkrivanje pola ekološki prihvatljivo", sarkastično je komentisao jedan, a drugi se nadovezao: "Tako pametno, ispaliti vatromet uz sva ona stabla, ovo je bila stvarno dobra ideja!"

Reakcije su bile toliko burne, da je Nikol morala da se oglasi. Poslala je poruku koja se mnogima ipak nije svidela.

"Sve je postavljeno na legalnoj i sigurnoj udaljenosti od drveća", poručila je kratko Nikol.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

00:30

AKTIVNA TRUDNICA! Luna Đogani sa stomakom do zuba đuska uz svoju pesmu, pa otkrila u čemu UŽIVA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track