DNEVNI HOROSKOP ZA 12. JUL 2024. GODINE: Ovan odlično, Bik pad koncentracije, Blizanci obnavljaju kontakte, Rak misli na bivšeg
Foto: Shutterstock

astro prognoza

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. JUL 2024. GODINE: Ovan odlično, Bik pad koncentracije, Blizanci obnavljaju kontakte, Rak misli na bivšeg

Zanimljivosti -

Dnevni horoskop za 12. jul donosi nova uzbudljiva dešavanja za sve znake Zodijaka. Proverite da li su vam zvezde naklonjene.

OVAN

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Povoljan aspekt može vam doneti pozitivan tok zbivanja što se tiče ostvarenja vašeg ranije zacrtanog plana. Uspešno ćete prevazići raniji problem u komunikaciji s partnerom. Vaš odnos odiše međusobnim razumevanjem. Zdravlje vam je stabilno, odlično se osećate.

BIK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Pruža vam se prilika da u svoj posao uvedete nove elemente, bilo da je reč o novim metodama ili organizaciji posla. Zajedno s partnerom ćete prevazići problem u vezi s nekim bitnim egzistencijalnim pitanjem. Pad koncentracije. Prepustite odluke drugima, a vi se konačno opustite.

BLIZANCI

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Očekuje vas poslovni razgovor s nadređenima, a vaše ideje će naići na odobravanje uticajne osobe. Obnovićete kontakt sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti. Slede sastanak i evociranje uspomena. Više se odmarajte. Boravite više vremena u prirodi, u druženju sa osobama koje vas opuštaju.

RAK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Danas se ukazuje prilika da nešto bitno promenite što se tiče pozicije na poslu. Rešićete neki pravni problem. Rakovi danas mogu da obnove komunikaciju s bivšom ljubavlju, ali neće biti spremni na to da obnove vezu. Glavobolja. Njeni uzroci mogu biti mnogobrojni, potrebne su analize.

LAV

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Dana{nji aspekti omogućuju vam da završite rad na projektu ili da veoma težak radni zadatak završite bez problema i na vreme. Romantičan susret sa osobom koja vam se dopada začiniće ovaj dan lepim bojama. Bolovi u zglobovima. Naročito su vam ugroženi kolena i skočni zglob.

DEVICA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Dobri poslovni rezultati očekuju one Device koje rade u prosveti ili se bave kreativnim zanimanjima. Finansijski dobitak kroz rizik. Pruža vam se prilika da upoznate novu osobu u radnom okruženju ili preko kolega. Čuvajte se prehlade. Sada i klima može biti uzrok problema.

VAGA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Aktuelni aspekti na nebu ukazuju da možete uspešno da privedete kraju posao. Završetak starog i početak novog ciklusa. Nalazite se u delikatnoj situaciji, razmišljate o ulasku u tajnu vezu sa osobom s posla. Provodite više vremena baveći se rekreacijom, brzo se zamarate.

ŠKORPIJA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Poteškoće u okviru odnosa s nadređenima. Razmišljate o tome da promenite radno mesto i sad je pravi čas za to. Ljubomorne scene obeležavaju prethodni period. Atmosfera nepoverenja i dalje traje između vas i partnera. Pad imuniteta. Unosite više vitamina i minerala.

STRELAC

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Tranzit velikog broja planeta kroz vaše polje finansija stavlja akcenat na dugoročno rešenje finansijskog problema. Polažete temelje za budućnost poslovanja. Očekuje vas susret s veoma privlačnom osobom na nekom društvenom skupu. Izbegavajte alkohol u vrelim danima.

JARAC

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Planetarni aspekt donosi vam realizaciju veoma smele i inovativne poslovne ideje. Očekuje vas podrška uticajnih ljudi. Slobodni Jarčevi mogu da upoznaju svoju srodnu dušu preko posla ili saradnika. Novo poglavlje. Smanjite pušenje i boravak u zatvorenim prostorijama.

VODOLIJA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Aktuelni aspekti planeta ukazuju da se mnogo toga u firmi u kojoj radite dešava iza kulisa. Saznaćete za zakulisne radnje. Vodolije očekuje novo poznanstvo sa osobom u znaku Lava ili Jarca. Loša cirkulacija. Posavetujte se s lekarom, uradite neophodne analize.

RIBE

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Nova poslovna prilika za nezaposlene Ribe u vezi je s honorarnom saradnjom sa inostranstvom ili radom preko interneta. Današnji aspekti donose vam priliku da se zbližite sa osobom koja vam je do sada bila samo prijatelj. Unos veće količine povrća i voća može vam poboljšati imunitet.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:59

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track