Snimci životinja veoma su popularni na društvenim mrežama gde se pretežno mogu videti simpatične mace i kuce u svojim dogodovštinama. Ovakvi video zapisi uglavnom svima izmame osmehe na lice i ulepšaju dan.

profimedia0158325063.jpg
Profimedia 
Snimci kućnih ljubimaca veoma su popularni na društvenim mrežamafoto: Profimedia

Međutim, nisu samo kućni ljubimci zvezde društvenih mreža. Neretko se među njima mogu naći i neke divlje životinje u veoma nepredviđenim situacijama. One itekako mogu biti simpatične iako na prvi pogled deluju opasno.

Sada je svima njima slavu preoteo jedan slon. Naime, fotograf iz Kenije Džek Svinerton je na Instagramu objavio snimak ove impozantne životinje u veoma neočekivanoj aktivnosti.

Na prvi pogled deluje kao da slon repom pokušava da počeše stomak koji ga je zasvrbeo. Par sekundi kasnije jasno je da se ne radi o repu ove životinje već njegovom polnom organu.

Malo je reći da je snimak izazvao brojne reakcije na internetu. Mnogi su bili šokirani snimkom, a većina je zažalila što ga je uopšte i pogledala. Ipak, bilo je i onih koje je celokupni prizor nasmejao.

(Kurir.rs/Telegraf/M.J)

Bonus video:

Kurir televizija "AKO PAS MRDA REPIĆEM, NOŽEM BI MU IZVADILI SRCE I PILI KRV!" Stručnjak progovorio o RITUALU JEZIVE SEKTE koja se nalazi u Srbiji