OSTAVILA JE MUŽA DA ČUVA DECU, A ON JE ZASPAO: Kada je otkrila šta su MALIŠANI ZA TO VREME RADILI nije mogla da veruje od šoka!
Foto: Printscreen/Instagram

SNIMAK OBIŠAO SVET

OSTAVILA JE MUŽA DA ČUVA DECU, A ON JE ZASPAO: Kada je otkrila šta su MALIŠANI ZA TO VREME RADILI nije mogla da veruje od šoka!

Zanimljivosti -

Čuvanje dece može predstavljati pravi izazov za roditelje, posebno ako je reč o nešto aktivnijim mališanima koji su puni energije. Nekada se čini da to bolje polazi za rukom očevima, te da su deca u njihovom društvu mirnija.

Većini majki je to oduvek predstavljalo intrigu, posebno ako znaju i same koliko energije i strpljenja zahteva čuvanje dece. Međutim, jedna mama krenula je putem svoje radoznalosti i rešila da snimi svog supruga dok čuva njihove mališane.

Zanimalo ju je kako su tako tihi i mirni kad god su sa njim, a opet se svi dobro zabave i sve prođe bez ikakvih problema.

Ono što je snimila potpuno je zateklo. Naime, njen suprug rešio je da uzme malo predaha tokom višečasovnog vremena provedenog sa decom. Zadao im je zadatak da ga crtaju kako spava. Dok su se mališani posvetili ovom zadatku, on je odremao neko vreme. Niko nije ni primetio šta se zapravo desilo, a deca su bila zadovoljna svojim modelom i časovima slikanja.

Majka je ovaj snimak objavila na društvenim mrežama, a potom su usledile brojne reakcije. Snimak je sakupio više od dva miliona pregleda.

"Ovaj tada je genije", glasio je jedan od komentara, na njega se nadovezala jedna majka otkrivši da je i ona tako koristila vreme za odmor: " I ja sam praktikovala da se toga igram sa sinom. Kad god nije hteo da zaspi, rekla bih mu da se takmičimo u tome ko će prvi da zaspi, taj je pobednik. Upalilo bi baš svaki put", napisala je žena ispod snimka.

(Kurir.rs/M.J)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track