"PLATILA SAM OVO 3.000 EVRA, NISAM ZADOVOLJNA HRANOM": Otišla je u Tursku, a onda se požalila uslugom - usledila je reakcija
Foto: tiktok.com/@thisonetimeinturkey

ŠTA VI MISLITE?

"PLATILA SAM OVO 3.000 EVRA, NISAM ZADOVOLJNA HRANOM": Otišla je u Tursku, a onda se požalila uslugom - usledila je reakcija

Zanimljivosti -

Letnji odmori su u punom jeku, a oni sa malo dubljim džepom uglavom se odlučuju na luksuzne hotele u kojima su uključeni i svi obroci. Turistima je hrana uglavnom dostupna na bazi švedskog stola i raznovrsna je kako bi se zadovoljili ukusu što većeg broja gostiju.

Sezona letnjih odmora je u toku
Sezona letnjih odmora je u tokufoto: Shutterstock

Međutim, uvek ima i onih koji su nezadovoljni uslugom koju su platili. Jedna tiktorkerka objavila je snimak iz Turske gde je boravila u hotelu sa čak pet zvezdica.

"Hrana jednostavno nije na nivou. Ovo bi trebalo biti odmaralište s pet zvezdica, ali u restoranu na bazi švedskog stola svaki dan poslužuju istu hranu. Nude supu za doručak, sireve i šunke. Tu je kajgana, mevena govedina, paprike, zaista nasumične stvari", požalila se.

Kako dalje u snimku govori, ona je za ovaj ugođaj platila čak 3.000 evra i veoma je razočarana uslugom.

@thisonetimeinturkey

Breakfast @crystalfamilyresortantalya ment to be 5star, please dont waste your money and if you have booked i strongly recommend you change

♬ original sound - thisonetimeinturkey

"Zaista nije dobro, nisam izbirljiva, ali sam gurmanka. A kad potrošite gotovo 3.000 eura za odmor i to vam se svakodnevno služi, to je zaista razočaravajuće. Uopšte nisam srećna. Ovo jednostavno nije dobro, stvarno nije dobro", rekla je pa se požalila da neka hrana iz ponude nije sveža.

Ovaj njen snimak izazvao je brojne reakcija ostalih korisnika TikToka tvrdeći da preteruje i da hrana izgleda odlično.

"Pričaš gluposti, izgleda sjajno, ima puno izbora i drugačije od onoga što imate kod kuće - upravo ono što bih očekivao kada odem na odmor", "Supa je uobičajen izbor za turski doručak, kao kajgana. Mislim da si zalutala" i "Žališ se da je ista hrana svaki dan, a imaš milion opcija", neki su od komentara.

(Kurir.rs/Index/M.J)

Bonus video:

00:15

SRPKINJA LAŽIRALA LETOVANJE NA IBICI DOK JOJ U KADAR NIJE UPAO ON: Ljudi plaču od smeha zbog onog što je rekla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track