RODILA SE SA DEFORMITETOM VILICE, PRETRPELA ZLOSTAVLJANJE VRŠNJAKA: Onda je došla TOTALNA TRANSFORMACIJA, sada izgleda ovako
Foto: Printscreen/X/MrCommonsense

"osećam se kao ružno pače"

RODILA SE SA DEFORMITETOM VILICE, PRETRPELA ZLOSTAVLJANJE VRŠNJAKA: Onda je došla TOTALNA TRANSFORMACIJA, sada izgleda ovako

Zanimljivosti -

Eli Džons (20) rodila se sa deformitetom vilice, zbog čega ne samo da je imala poteškoća u obavljanju svojih svakodnevnih aktivnosti već je, često, bila predmet zbijanja šale i maltretiranja svojih vršnjaka.

Kao što je i bilo za očekivati, njen fizički izgled i sve što je preživljavala zbog toga izuzetno su joj uticali na samopouzdanje. Jedino što je mogla da uradi jeste da, prema preporuci zubara koji joj je potvrdio da joj vilica nije rasla od njene 8. godine, ode na operaciju poravnanja vilice.

Eli je u svojoj 14. godini stavila protezu, koju je nosila dve godine odnosno do svoje prve operacije, kada su joj hirurzi otvorili vilicu iz dva ugla, horizontalno i vertikalno, jer drugačije nije bilo moguće da joj koriguju deformitet brade. Nakon ove bolne i teške procedure, Eli je celih mesec dana unosila samo tečnost, a celokupan oporavak trajao je šest meseci.

Ovo je bila samo prva u nizu operacija koje su dovele Eli do savršenog osmeha.

"Bila sam veoma stidljiva zbog svog izgleda a sada, posle operacije, osećam se kao druga osoba. Imam više samopouzdanja. Osećam se kao ružno pače koje je postalo labud", rekla je Eli, piše "Daily Mail".

Eli je posle svega toliko zadovoljna svojim izgledom da je čak odlučila da se prijavi za izbor za mis Velsa.

"Postala je prelepa mlada dama", rekla je njena majka i dodala da joj operacija nije samo promenila fizički izgled, već i način razmišljanja.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

04:10

PAŽNJA! ESTETSKA HIRURGIJA NOSA NOSI RIZIK OD ČAK 10% DEFORMITETA Ekspert: Pokušaj da se kasnije ispravi bilo bi POTPUNO UNIŠTENJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track