Jedna Beograđanka podigla je veliku prašinu na mrežama, nakon što je oplela po svojim sunarodnicima na moru.

whatsapp-image-20240615-at-8.28.40-pm.jpg
Kurir/T.S. 
foto: Kurir/T.S.

Naime, žena koja se na Iks profilu predstavila kao "Vila bez krila", već 46 godina živi u Beogradu, a razlog tome su njene neprijatne komšije, takođe iz Beograda, koje "ne znaju ni dobar dan da kažu".

"Žena oplela po komšiluku"

- U vili gde smo smešteni na moru, interesantno još tri porodice iz Beograda. Jutros pijem kafu na terasi, gospođa izađe na svoju, pogleda u mene i spusti pogled, bez 'zdravo, dobro jutro'.

Setih se tako jedne godine na moru, par sa devojčicom koji nisu bili iz Beograda su tako fini bili, kuvali smo kafu pa dodavali preko terase, pravili palačinke pa slali jedni drugima, par godina kasnije čestitali praznike a ovi, to umišljeno, nadobudno, hladno.

Ko zna, možda smo mi iz Beograda stvarno takvi, samo ja to ne znam, ili nisam bila svesna do sada - napisala je na svom profilu.

Pokrenula lavinu komentara i nisu joj ostali dužni

whatsapp-image-20230726-at-9.52.14-am.jpg
Petar Aleksić 
foto: Petar Aleksić

Korisnici drutšvenih mreža nisu propustili priliku da podele svoje mišljenje i prodiskutuju na ovu temu. Tako je pojedini broj "Beograđana" bio ljut zbog ovakvih prozivki, pa su osuli paljbu po njoj.

"Ajde ne smarajte, ne vidim da ste napisali da se ni vi niste javili gospođi koja je pognula glavu, bitno je naći dlaku u tuđem jajetu, izbaljezgati ovde gomilu gluposti od kojih se većini diže kosa na glavi, a odbrana je 'ja sam iz Beograda isto'. To što ste iz Beograda ne znači da niste pristupili poput kakvog populističkog političara i napisali ovakvo s**nje. Otišla da odmara tako što priča gluposti o drugima šta rade", napisao joj je jedan poprilično iznerviran Beograđanin.

whatsapp-image-20230726-at-9.52.13-am.jpg
Petar Aleksić 
foto: Petar Aleksić

Sa druge strane, pojedini korisnici su se složili sa "Vilom bez krila" te istakli da radije beže na destinacije gde se ne čuje naš jezik.

"Na odmoru želim da budem sam sa svojim društvom. Tako i smeštaj tražimo", "Uvek sam birala destinacije gde se ne čuje srpski. I uvek smo se družili i bilo nam je sjajno", "Postoji i obrnuto. Čim im kažeš dobro jutro krenu da te dave i ne možeš da se izvučes. A ja samo hoću da popijem kafu u miru i tišini, na odmoru sam", pisali su joj neki drugi korisnici.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

Kurir teleivizija NOVA HIT DESTINACIJA ZA LETOVANJE! Hoteli su renovirani, a ponude izuzetno povoljne! Najbolji aranžmani DO KRAJA JUNA