Tokom letnjih dana često se suočavamo sa navalom inseksata koji spas od vrućine nalaze u hladnim ćoškovima naših domova. Bilo da je reč o muvama, upornim komarcima ili drugim sitnim bubicama, uvek je neprijatan osećaj znati da su u prostoriji.

Ukoliko ih još nađemo na nekim naizgled nevidljivim mestima, time je drama veća. Posebno ako se radi o nekim većim bubama. Jedna Britanka suočila se upravo sa takvom situacijom.

pauk-u-decijim-stvarima.jpg
https://www.tiktok.com/@laurenmcculloch 
Pauk u dečijim stvarimafoto: https://www.tiktok.com/@laurenmcculloch

Devojka koja se predstavlja kao Loren MekKuloč objavila je video koji je zapravo jedna od noćnih mora svakog ko se plaši buba.

"Slažem odeću i vidim velikog pauka, a nakon toga i jajašca - šta se to dešava? - zapitala se mama dvoje dece, a snimak je ubrzo postao veoma viralan.

Loren je usred gomile opranih stvari videla velikog pauka kako se skriva, a nakon toga naišla je i na jajašca. Čini se da ih ima poveći broj. Svako bi se u ovoj situaciji sledio od straha ili makar zgrozio. Pitanje je koliko ih još ima u tim stvarima ili u drugim ćoškovima stana.

"Nikada nisam videla tako velikog pauka, odmah bih bacila odeću da je moja - komentarisala je jedna korisnica ispod snimka, dok je druga dodala: "Ja bih se rasplakala. Preselila bih se u drugu kuću", ovo su samo neki od brojnih komentara uplašenih žena.

(Kurir.rs/M.J)