KAD SRBI PRAVE SVADBU I KOMŠIJE SU ODUŠEVLJENE: Momak iz Hrvatske prvi put na našem slavlju, ispoštovao običaje, pa OSTAO 6 DANA
Foto: printscreen/tiktok/igorjadan

hit video

KAD SRBI PRAVE SVADBU I KOMŠIJE SU ODUŠEVLJENE: Momak iz Hrvatske prvi put na našem slavlju, ispoštovao običaje, pa OSTAO 6 DANA

Zanimljivosti -

Srpske svadbe su daleko poznate po dobrom provodu u šta se uverio i jedan tiktoker iz Hrvatske, koji je prvi put prisustvovao ovakvom slavlju.

Igor je posetio Srbiju kako bi prisustvovao svadbi rođaka, a sve je dokumentovao i podelio na mreže, te brzo postao viralan zbog oduševljenja koje nije krio.

Prvi put u Srbiji na svadbi

svadba
foto: printscreen/tiktok/igorjadan

Na samom početku otkrio je da se sa majkom zaputio kolima na svadbu rođaka, odnosno majčine sestričine, te upoznao drugi deo rodbine.

- Na svadbu smo stigli ranije, malo smo popili i družili se. Deo rodbine sa te strane sam tek tada prvi put upoznao - započeo je svoju priču.

Kupovina mlade

Budući da je svadba ispoštovala većinu srpskih običaja, ovaj momak imao je priliku da prvi put prisustvuje odlasku po mladu i kupovinu iste što je na njega ostavilo veliki utisak.

svadba
foto: printscreen/tiktok/igorjadan

- Brat od mladoženje je uspeo brzo kupiti mladu pa se još malo plesalo i krenuli smo u crkvu. Ovo mi je prvi put da sam bio u pravoslvnoj crkvi, a nakon crkve je bilo jedno 40 Celzijusa. Čim smo se vratii u hotel osvežio sam se proteinskim šeikom. Stigli su mladenci o otplesali prvi ples - priča ovaj mladić.

Za svakog ponešto

svadba
foto: printscreen/tiktok/igorjadan

Čini se da su mladenci imali obzira za sve goste, te se na meniju našla i vegeterijanska hrana, što im je posebno značilo budući da su oboje vegetarijanci.

@igorjadan

Prvi put sam bio na svadbi u Srbiji pa evo jedan vlog

♬ original sound - Igor Jadan

- Hrana je bila odlična. Bilo je raznih sireva, gibanice i povrća. Rakija je isto bila vrhunska. Nakon hrane su se vratili trubači i trebalo je malo zaplesati. Torta se sekla uz vatromet i ovo mi je bila jedna od boljih svadbi na kojoj sam bio - rekao je on i dodao da je nakon svadbe ostao u Srbiji još 6 dana.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track